Film

A majmok bolygója - Háború /War for the Planet of the Apes/

magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm, 140 perc, 2017 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

78 szavazatból
Szerinted?
A majmok túlszárnyalták az embereket. Ami jó szándékú kísérletnek indult, az teljes hatalomátvétellé vált: immár az értelmes emberszabásúak a Föld urai. A városok elnéptelenedtek, a menekülőkkel nem tudni, mi történt, és a kevés életben maradt ember kis csapatokra szakadva bujkál... amíg bír. És készülődik.
A háború ugyanis elkerülhetetlen. Caesar, a harcedzett és szuperintelligens óriásgorilla, aki nagyon sokat szenvedett az emberek rabságában nem tud felejteni és nem akar megbocsátani.
Mindkét fél tudja, hogy az emberiségnek nincs több esélye. Ha most kudarcot vall, végképp eltűnik a Föld színéről.


Bemutató dátuma: 2017. július 13. (Forgalmazó: InterCom)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


október 17. 06:11
:DDD eljönne és te lennél az első aki megdöglene :DDD fikkanikkes korcs :DDD dedós gipsz jakab :DDD

október 17. 00:23
Ezeket hozzászólásokat olvasva bárcsak eljönne az ami ebben a filmben. Mert ez a mai világ korcs emberekkel van tele akik nem éreznek semmit és semmi nem jó nekik, akiknek a szenny a jó. Nagyon is jó film volt. Nem mindig a csajokat nőket kell egy filmben keresni. Komoly filmek is nagyon jók. Mindennek megvan maga kategóriája.!

október 17. 00:20
Hú ennyi sötét parasztot még sose olvastam, mint akik ide írogatnak :D (tisztelet a kivételnek persze, ez csak a fújolóknak szól). Ilyeneket írtok, hogy miért nem felnőtt csaj volt benne meg untátok, hogy majmokat néztek, jobb a Csajok hajnalig mert jobb nőket bámulni benne ... Szégyellem ilyenkor, hogy ti is emberek vagytok. Pont annyit értek, mint a filmben lévő emberek. Visszafejlődtetek állattá, sőt, ők sokkal magasabb intelligenciájúak, mint ti valaha is lesztek. :)

Összes hozzászólás