Film

A mestergyilkos - Feltámadás

/Mechanic: Resurrection/
magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 99 perc, 2016 16 éven aluliak számára nem ajánlott
  • eny
  • eny

Értékelés:

129 szavazatból
Szerinted?

  Arthur Bishop (Jason Statham), a profi bérgyilkos, azt hitte, maga mögött tudhatja a múltat, és nyugodtan élvezheti a paradicsomi hétköznapokat gyönyörű barátnőjével, Ginával (Jessica Alba). Ám amikor egy veszélyes bűnszervezet elrabolja Ginát, Bishop kénytelen három, balesetnek álcázott gyilkosságot végrehajtani. A tiszta munkára specializálódott mestergyilkos ezúttal is a saját szabályai szerint játszik: összefog az egyik kiszemelt áldozattal (Tommy Lee Jones), hogy a segítségével együtt kiiktassák ellenségeiket, és kiszabadítsák a foglyul ejtett lányt. A hidegvérű gyilkost ezúttal semmi sem állíthatja meg. Ez az ügy sokkal személyesebb, mint eddigi bármelyik küldetése.

  Bemutató dátuma: 2016. szeptember 1. (Forgalmazó: Freeman Film)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Vélemény:


  január 26. 11:40
  Sablon, röhej az egész film !!! Egy embert egy egész hadsereg ne tudjon megsebesiteni !!!?
  Nálam max 5/10 de ez is csak Statham miatt !

  2017. szeptember 11. 06:30
  Az első részt Simon West rendezte, a másodikat Dennis Gansel.

  Pontosan ennyi különbség van a két film között.
  Az első rész elképesztően jól sikerült, hihetetlenül látványos jelenetek voltak benne, a sztori is nagyon értelmes, világos, lineárisan követhető volt, míg ebben a mostaniban szintén voltak nagyon jó jelenetek, de a verekedéseket kapkodva vették fel, a történet néha alaposan leült, néhány epizód nem volt teljesen világos, úgyhogy összességében nem éri el az első színvonalát.
  Sokszor feltettem már a kérdést itt is, meg magamnak is: ha van egy nagyon sikeres film, amit folytatnak, akkor miért nem ugyanaz a rendező készíti el a folytatást is, mint aki az első részt rendezte?

  Ezt a rejtélyt egyelőre még nem sikerült megfejtenem...:)

  2017. július 31. 16:27
  Valóban az IQ-m -160. A tied mennyi? - 2.000?

  Összes hozzászólás