A mongol kapcsolat

Bakancslistához adom
The Mongolian Connection
18 éven aluliak számára nem ajánlott mongol akciófilm, 90 perc, 2019

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Wade Dalton FBI ügynök fedett akcióban nyomoz egy embercsempész banda után. Eközben elkapja a mongol alvilág egyik rejtélyes figuráját, Serik Ibrayevet. Az idő egyre fogy, és Wade-nek vissza kell kísérnie Ibrayevet Mongóliába. Ráadásul össze kell állnia a helybéli, kemény rendőrnyomozóval, Ganzoriggal annak érdekében, hogy Serik a bíróság előtt tanúvallomást tegyen egy bűnszervezet ellen. A bűnözők természetesen mindent megtesznek annak érdekében, hogy megakadályozzák ezt.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
nefefe márc. 22. 16:30:04 6/10
Már a film elején olyan érzésem volt, mintha egy 80-as évekbeli akciófilmet látnék - főleg amikor Wade karakterét megláttam. Tiszta Hutch. Az egész film egy középszerű, régimódi amerikai akciófilm-koppintás. Persze a rendező amerikai, így mindez nem is annyira furcsa. Semmi új elem, megszokott klisék sorozata. Sok felesleges duma és részlet. Talán a végén az utolsó 20 perc, a vonatos akciójelenetek és a Seagal-os késpárbaj voltak a legjobbak. Mellesleg, a mongol rendőrség nem ismeri a golyóálló mellényt? Azt, hogy 2019-ben miért kell ilyen típusú (régimódi) akciófilmet készíteni, nem tudom. Egyszer meg lehet nézni, de túl sokat ne várjon tőle senki.
5/10
itsme1 2020 dec. 12. - 13:32:29 5/10
A tatárok összehoztak egy C kategóriás hollywoodi movie-t. És? Most jó nekik?
3/10
sexykex 2020 nov. 22. - 16:05:14 3/10
A gyengébb Seagal filmek színvonalán mozog. Egy olyan futószalagon készült, ami verekedésre és lövöldözésre van kihegyezve. Nélkülözi a legelemibb ésszerűséget és még Mongóliából sem látunk túl sokat.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu