Film

A múmia

/The Mummy/
magyarul beszélő, amerikai kalandfilm, 110 perc, 2017 16 éven aluliak számára nem ajánlott
  • eny
  • eny
  • eny
  • eny

Értékelés:

144 szavazatból
Szerinted?

  Az ókori királynő, kinek életét igazságtalanul oltották ki, évezredek óta nyugszik kriptájába temetve, mélyen a sivatag kérlelhetetlen homoktengere alatt. Legalább is eddig így hittük. Ám most életre kel, és a világra szabadítja régóta felgyülemlett bosszúvágyát, és az ezzel járó elképzelhetetlen borzalmakat.
  A Közel-Kelet homokdűnéitől a mai London alatti titkos labirintusokig ívelő nagyszabású kaland meglepő izgalmaival és lélegzetelállító csodáival páratlanul fantáziadús betekintést ad az istenek és a szörnyetegek újraértelmezett világába.

  Bemutató dátuma: 2017. június 8. (Forgalmazó: UIP-Duna Film)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Vélemény:


  január 25. 20:02
  Marha gyatra lett. Hosszú idő után Cruise ezt elcseszte. Nem kicsit, nagyon. Blőd sztori, béna kivitelezés, gyatra színészi játék. Tomra tekintettel adtam egy 3-ast....

  január 15. 19:19
  uhh, nagy csalódás, nagy része az eredeti múmia koppantása csak érdekes karakterek, érdekes háttértörténet, jó poénok, jó színészek nélkül.

  A film 364-énél ott lett elegem, amikor Russel Crow (1964) azt mondja Tom Cruise-nak (1962), hogy: "-Te még fiatal vagy" na ez betetette nálam a kaput bazmeg.

  január 10. 12:17
  Szavazzatok az év legjobb és legrosszabb filmjeire: https://admin.typeform.com/form/8721351/fields/#/

  Összes hozzászólás