Film

A múmia /The Mummy/

magyarul beszélő, amerikai kalandfilm, 110 perc, 2017 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

84 szavazatból
Szerinted?
Az ókori királynő, kinek életét igazságtalanul oltották ki, évezredek óta nyugszik kriptájába temetve, mélyen a sivatag kérlelhetetlen homoktengere alatt. Legalább is eddig így hittük. Ám most életre kel, és a világra szabadítja régóta felgyülemlett bosszúvágyát, és az ezzel járó elképzelhetetlen borzalmakat.
A Közel-Kelet homokdűnéitől a mai London alatti titkos labirintusokig ívelő nagyszabású kaland meglepő izgalmaival és lélegzetelállító csodáival páratlanul fantáziadús betekintést ad az istenek és a szörnyetegek újraértelmezett világába.

Bemutató dátuma: 2017. június 8. (Forgalmazó: UIP-Duna Film)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


szeptember 3. 04:11
Nehez eldontenem, hogy a napokban latott Alien Covenant, az Arthur kiraly, vagy ez a Cruiseos Mumia e a sz*rabb film. Ebbeb a semmiben Kozhelyek, kozhelyek hatan. Kapunk lenyegeben ket dogos nocit, par Cruiseos egbemeredest, 58 db 10 meterre valo eldobast, meg egy gyengebb CGI orgiat homokkoal, patkanyokkal, pokokkal, meg par gagyi zombival. Ehhez az egeszhez leigazolunk ket nagyobb nevet, Tomot es Russellt, utobbit valoban inkabb csak kameoban es eladjuk a katyvaszos vegtermeket. A 99es Mumia kalsszisokkal jobb film a letezo minden elemben: sztoriban, forgatokonyben, karakterekben, szineszi jatekokban, hangulatban, zeneben, trukkokben, es a korahoz kepest effektekben is. 10/3 csakis Boutella nutella miatt, aki baromi jo casting ilyesmi karakterhez, es nekem spec bejon nokent is. Na, ennyit errol a fosrol.

augusztus 30. 20:26
Ez a film egy nagy baromság.

augusztus 30. 11:46
Számomra a régi múmia filmekhez képest olyan mélyen komolyan vette ez a film önmagát, hogy kb. le is ment egy B kategóriás horror szintjére közepes digitális képi megvalósítással. Ami elveszett az a kellem és humor ami az előző filmek sajátja volt. Ahol a legfeszültebb pillanatokban is valaki benyögött valamit és attól az egész nem lett ilyen véresen komolyan vevő, nyögvenyelős. Ráadásul nem is a színészek sara, sokkal inkább a forgatókönyv a dialógusok és a rendező "követte" el a filmet. Amin az sem segített, hogy megszórták mozicsillagokkal. Russell Crowe cameoja sem több mint a színész sorban állása a kifizető helyen, számomra az látszott -minő véletlen Dr. Henry Jekyll Mr. Hyde- szerepében sima helyzetgyakorlat képen kellően őrült volt de semmi más.
Tom bácsiról meg sok mindent nem lehet elmondani talán annyit: ő Tom bácsi.
Talán Sofia Boutella és Jake M. Johnson adtak jelentőset a filmhez ami nem csoda mert mindkettő a digitalizáláshoz mérten is próbálkoztak színészi játékkal.
Alex Kurtzman ebben a témakörben igen otthonos Transformertől a Star Tek igen, de hát mindenike...

Összes hozzászólás