A nagy dobás

Bakancslistához adom
15 éven aluliak számára nem ajánlott magyar film, 30 perc, 2018

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Egy készülő film zárójelenetét, egy vízbefulladást szeretne felvenni a stáb, sikertelenül. A filmforgatáson a fiatal, elsőfilmes rendező és az egykor nagy hírű, de már mellőzött színész ezért azt találják ki, hogy a jelenet csak akkor lehetne hiteles, ha a színművész valóban megfulladna a felvétel közben. Az őrült ötlet mindkettőjükben a várva várt siker és elismerés lehetőségét villantja fel...

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
InteriorLulu 2020 jan. 30. - 12:11:13 8/10
Nem értek egyet az előttem szólóval. Nincs különösebb probléma a kivitelezéssel sem. Az alakítások teljesen rendben vannak, és a félórás filmben csupán pár szó lehet az, amit nem ért az ember, nem több. Jó a sztori, jól lett megírva, és jól meg is csinálták ezt a kisfilmet.
10 pontot nem adhatok rá, mert nem alapfilm, 9-et a befejezése miatt nem (bár tudom, sokaknak pont ez a befejezés a tökéletes, és ezzel semmi baj nincs), így marad a 8.
3/10
stupek2 2018 aug. 25. - 12:40:43 3/10
Kifejezetten jó forgatókönyv és történet. Sajnos egy valami nagyon elrontja a filmet: a színészi munka és a színészek hangja. Teljesen tönkretette az amúgy érdekesnek ígérkező filmet. A gyerekrendező, aki nem tud beszélni, a főszereplő, aki beszéd helyett iszik, a mentős, aki alig tudja kifejezni magát. Mindezt amatőr módon, szinte olvasva a beszédet.
Egyébként a halált videozó filmeknek se szeri se száma, igaz egyik sem magyar. Fulladásosból is van egy pár, főleg cápás és tengeralattjárós filmeknél. Tehát az ötlet nem új, csak nem jól lett kivitelezve.