A rossz tanító

Bakancslistához adom
The Wrong Tutor
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai filmdráma, 90 perc, 2019

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

A középiskolás Eric kiváló sportoló, azonban hadilábon áll a tanulással. Nem erős oldala a magolás és a tankönyvek forgatása, ezért segítségre van szüksége, hogy valahogy elboldoguljon az iskolai feladatokkal. Emily egy új tanuló Eric iskolájában. A lány meggyőzi Eric édesanyját, hogy ő a tökéletes segítség a fiának. Hamarosan kiderül, hogy egészen más okok is meghúzódnak amögött, hogy segít neki a házi feladatok elkészítésében.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
xTitanium 2020 dec. 01. - 18:19:02 1/10
Tíz év után beregisztráltam, hogy megírhassam az első hozzászólásom, csak azért adok rá egy csillagot, mert nullát nem lehet, tragikusan gyenge film, ha egy csimpánzt beültetnénk a számítógép elé és elkezdené ütögetni a billentyűt, nagy eséllyel még ő is értelmesebb forgatókönyvet tudna írni, a filmnek se eleje, se vége, nulla színészi alakítások, értelmetlen módon követik egymást a cselekmények, ha 80 perc van hátra az életedből, akkor bármi más hasznosabb lesz, mint erre a filmre rászánni.
3/10
nefefe 2020 szept. 03. - 21:55:50 3/10
Zakkant csaj, kiszámítható cselekmények, unalmas dialógok, középszerűség minden szinten.
--- SPOILER --- A srác mit gondolt, amikor egyértelműen rámozdult a csaj? Egy napos ismeretség után...
Az sem tűnik fel neki, hogy mindenhol megjelenik, mindent tud, mindenbe beleszól. Bár a dongós résznél már dereng neki valami. Ami még furcsa, hogy középiskolás lányok Mazdával és Lexus-szal járnak... Felejthető film. Az alapzenéje meg egyenesen idegesített. Vivicát már a második gyenge filmben látom. Rosszfiú a szomszédom és Rossz tanító - mindkettőben ott a rossz szó. Ami igaz is mindkét filmre. És mindkettő 2019-es....
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu