Film

A setét torony /The Dark Tower/

magyarul beszélő, amerikai sci-fi kalandfilm, 95 perc, 2017 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

72 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Léteznek más világok is.
Roland Deschain (Idris Elba) az utolsó Harcos, a hatlövetű mestere örök harcot vív Walter O'Dimmel (Matthew McConaughey), a feketébe öltözött emberrel, hogy megvédje a Setét Torony épségét. A Torony ugyanis az univerzum tengelye, ha egyszer leomlik, minden világ elpusztul.
A tét hatalmas - nem volt még ennél több, amit egy csapatában megnyerhetett vagy elveszíthetett valaki.
A Jó és a Gonosz erői összecsapnak: csak Roland lovag és az ő különleges fegyverei akadályozhatják meg a feketébe öltözött világpusztító tervének valóra válását.


Bemutató dátuma: 2017. augusztus 3. (Forgalmazó: InterCom)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


november 19. 10:34
Amikor meghallottam,hogy megfilmesítik, nagyon megörültem. Biztos voltam benne,hogy úgy fogják megoldani mint a Gyűrűk urát. Három részben egyenként három órában.Úgy talán talán sikerülhetett volna. A művet egyébként amiből készült, 7+1 kötetben írta meg King.(Tulajdonképpen minden egyes darabjából lehetne ilyen másfél órás filmet forgatni.)
Nekem, akinek nagy kedvence ez a regényfolyam,hatalmas csalódás lett ez a fajta feldolgozás, noha éreztem,hogy baj lesz evvel a nyomorult másfél órás időtartammal.Ez semmire nem volt elég.Sajnálom.

november 14. 15:45
Írjátok, hogy ez eredetileg könyvként jelent meg. A film egyik legnagyobb baja amúgy pont ez. Akkor, amikor néztem, még nem tudtam a könyvről, de már azt ennek ellenére is végig éreztem, hogy veszettül csonka a sztori. Pl ennek az állandóan mormolt mondókának sem volt semmi értelme így önmagában, körítés nélkül. Biztos vagyok benne, hogy a könyvben picit ki van ez fejtve bővebben. \"Nem a fegyveremmel ölök, mert aki a fegyverével öl, megfeledkezik atya arcáról. A szívemmel ölök.\" Amikor ezt először meghallottam, kb ugyanazt éreztem, mint amikor utoljára mormolták,: egész egyszerűen nem tudtam hová tenni. Nagyon összesűrített agyrém az egész film. Ráadásul el nem tudom képzelni melyik korosztálynak szánták mégis, mert SPOILER az egy picit durva, hogy szegény gyerek még az anyját is elveszítette. Elbúcsúzni sem tudott tőle. gyerek filmben happyend dukálna.

november 12. 16:28
Aki nem olvasta a könyve(ke)t, az nem sokat ért meg belőle. Aki meg olvasta, annak a számára szinte egy idegen történet, még zanzának sem lehet nevezni.
Annyira hajaz a film a könyvre, mint mondjuk az Én, a robot Asimov művére.
Azért egy 7-est adok rá, csak úgy nosztalgiából, meg azért végül is nem bántam meg, hogy megnéztem.

Összes hozzászólás