A sötét tengeren

Bakancslistához adom
Black Water
15 éven aluliak számára nem ajánlott kanadai-amerikai akcióthriller, 104 perc, 2018

Értékelés:

28 szavazatból
Szerinted?

Egy beépült ügynök fogságban, egy tengeralattjáró cellájában tér magához. Egy másik fogoly és egy amatőr ügynök segítségével kell versenyt futnia az idővel, hogy kijuthasson a hajóról, ahová ártatlanul került.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Pagalu márc. 20. 19:57:10 1/10
Olcsó és gagyi. Zsé kategória. Egyes.
5/10
nefefe 2020 okt. 26. - 23:43:06 5/10
A mikor olvastam a tartalmat és láttam a stáblistát, ahol két - az akciófilmek világában - nagy név szerepelt, gondoltam ennek egy nagyon jó akciófilmnek kell lennie. Amúgy Lundgren nem főszereplő - mint ahogy a stáblistán szerepel - és nagyon kis mellékszerepet kapott. A két főszereplő Van Damme és Waltz (aki amúgy egy modellből lett színésznő). És azért, mert két cicababát beraknak egy filmbe, attól az még nem lesz jobb. A dialógusokon is lehetett volna javítani. Hát, elég jól elmaradt a várakozásomtól. Nézzük el a rendezőnek (aki amúgy operatőr), akinek ez volt az első rendezése. Talán lesz majd neki jobb is. Azért egy közepest adok neki, egyszer nézhető.
--- SPOILER --- Már az elején, a nagy lövöldözéskor feltűnt, hogy megint nem a realitások talaján járunk. Sok ellenfél egy ember ellen, aki szinte mindenkit lelő egy pisztollyal (mindezt persze újratöltés nélkül), amíg a többiek valószínűleg a levegőbe lövöldöznek gépfegyvereikkel, mert senkit nem találnak el (kivéve az ártatlan takarítónőt). A hajón - annak ellenére, hogy minden ellenfél golyóálló mellényt visel - testre kell lőni, mert akkor még tovább tudnak harcolni ellenük. A végén, a mindenki mindenkire lő, kicsit elcsépelt volt. Valami szakértőt igazán felfogadhattak volna...