Film

A szenteste grálja /X-Mas/The Night Before/

amerikai vígjáték, 101 perc, 2015 15 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Ethan, Isaac és Chris még gyermekkorukban találkoztak és barátkoztak össze egymással. A három kamasz több mint egy évtizeden keresztül, minden esztendőben összejött karácsony ünnepén, szentestén egy kis vidámság, és szórakozás elejéig. Most, hogy immár beléptek a felnőttkorba, a becses hagyomány véget ér, azonban annak érdekében, hogy az utolsó alkalom igazán emlékezetes maradjon számukra, elindulnak, hogy megkeressék a karácsonyi bulik Szent Grálját.

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


szeptember 29. 20:52
Én tegnap láttam a filmet, mert karikára untam magam és keresgéltem valamit, amit még nem láttam és felkelti az érdeklődésem. Nem bántam meg. Amikor Seth Rogen betép, azon visítottam a röhögéstől. A hátán viszi el a filmet :)

Jók benne a karakterek, a "füvesember" atom jó, a templomi jeleneten konkrétan bef*stam :D Nem tudom, ez hogy maradt ki az életemből, de most ott van a tableten a Zack és Miri pornót forgat mellett :D Biztos, hogy meg fogom nézni még párszor. Pl. azt is csak tavaly láttam. Kórházban, pont műtét előtti este. Ott visítottam a kórteremben a röhögéstől. Még jó, hogy nem 2 nappal később láttam, amikor szét volt kaszabolva a hasam :D :D

Nekem ez 8/10 simán

2016. május 31. 13:31
Szórakoztató romantikus vígjáték. Talán azért nem olyan sikeres, mint amilyen jó, mert erősen keveri a két műfajt és e miatt hullámzó a hangulata kicsit. Gondolom a fiúk nagy nevetések mellett a homlokukat ráncolják, amikor a romantika az eget veri vagy éppen nagy igazságokat mondanak.( Idősebb korban nehéz jó barátnak maradni ! Keményebben kell próbálkoznunk, stb.) A lányoknak meg esetleg nem vicces, hogy dákóhadjárat folyik, vallási fanatizmussal karöltve.
Én mindenesetre imádtam. Ha valaki csak a nevetést keresi, ajánlom Seth Rogen karakterét, rá fókuszálva szem nem marad szárazon.8/10.

Összes hozzászólás