Film

A szépség és a szörnyeteg /Beauty and the Beast/

magyarul beszélő, amerikai musical, 129 perc, 2017 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

113 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

A szépség és a szörnyeteg Belle varázslatos utazásának története; az eszes, gyönyörű és független ifjú hölgyet kastélyába zárja egy szörnyeteg. Félelmeit leküzdve a lány összebarátkozik új, kényszerű otthona elvarázsolt személyzetével és végül képes lesz arra is, hogy meglássa a gyöngéd, érző szívű herceget a szörnyeteg rettentő külleme mögött.

Bemutató dátuma: 2017. március 23. (Forgalmazó: Fórum Hungary)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


november 20. 22:11
Eddig csak a rajzfilmet láttam, azt nagyon szeretem. Ez a filmváltozat is bejött, nagyon jó lett!

október 4. 13:41
A történet ugye adott. A szörny jól néz ki végülis. A ficsúr taszító. 8 lehetett volna, de Emma Watson miatt csak 7 pont. Olyan érzésem volt, mintha Hermione Grangernek amnéziája lenne, de még mindig vonzódik a mágikus világhoz. Ugyanaz a mimika, nem hittem el neki, hogy szegénysorsú leány.

augusztus 27. 17:42
Valaki magyarázza el, miért kellett egy sikeres rajzfilmből gagyi élőszereplős utánzatot csinálni? Mi volt a cél? Azon kívül persze, hogy láthattuk, ahogy Hermione megment egy farkasembert... Ha valaki Szépség és a Szörnyeteg rajongó, és imádja a sztorit, akkor nézze inkább a Beastly c. 2011-es filmet. Ezerszer jobb, mint ez a csöpögős, gagyi utánzat.

Összes hozzászólás