Film

A szobalány /Agassi / The Handmaiden/

dél-koreai romantikus dráma, 141 perc, 2016 18 éven aluliak számára nem ajánlott
  • eny
  • eny
  • eny
  • eny

Értékelés:

49 szavazatból
Szerinted?

  A szobalány az 1930­as évek Koreájában játszódik, a japán megszállás éveiben. Egy pénzéhes szélhámos felbérel egy ifjú zsebtolvajnőt, hogy egy japán úrnő szobalányaként férkőzzön annak a bizalmába, így segítve, hogy a férfi megszerezze a nő pénzét. A különösen csavaros történetben a két gyönyörű nő erotikus fantáziái szépen lassan valóra válnak, és a szerelmi háromszög résztvevőinek választaniuk kell, ki mellé állnak az érdekektől hemzsegő harcban.

  Bemutató dátuma: 2016. december 1. (Forgalmazó: Mozinet)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  Szereplők

  Őrgróf
  Aunt of Noble Lady

  Díjak és jelölések:


  Vélemény:


  2017. december 14. 11:12
  Ez egy nagyon gyenge filmfeldolgozása Sarah Waters azonos című regényének. Ami ott valóban izgalmas és fordulatos, zseniálisan csavaros kalandregény, az itt egy felszínesre butított erotikus film. Nagyon nagy csalódást okozott. 10/2, amiből egyet kapnak a színészek (nem az ő hibájuk, hogy rossz lett a film), és egyet a fényképezés.

  2017. november 2. 23:06
  https://geekz.444.hu/2017/01/01/2016-legjobb-filmjei
  Park Chan-wook visszatért! A szobalány egy klasszikus szélhámosfilm dramaturgiájával indít, de aztán (dél-korai gyökereihez hűen) a kötelező és precízen kivitelezett fordulatok ellenére teljesen más irányba megy el - úgy játszik a nézővel... hát, köhh, szóval ahogy a szereplők egymással. Szexi, provokatív, izgalmas, és persze minden képkockájára kész gyönyör ránézni.

  2017. október 30. 01:13
  Itt-ott túl naturális, de amúgy egy iszonyú jó és csavaros film, nálam benne van a top 5-ben az idei felhozatalból :)

  Összes hozzászólás