A védenc

Bakancslistához adom
The Asset / The Protégé
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai krimi, akcióthriller, 109 perc, 2021

Értékelés:

44 szavazatból
Szerinted?

Anna és Moody bérgyilkosokként egy évtizeden keresztül hajtottak végre nagyvolumenű merényleteket. Mikor azonban Moodyt elteszik láb alól, Anna fejébe veszi, hogy végezni fog mentora gyilkosával. Először azonban le kell számolnia ősellenségével, Rembrandttal, aki pont azt az embert védi, akit Anna ki akar iktatni.
Bemutató dátuma: 2021. szeptember 16. Forgalmazó: Prorom Entertainment Kft.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
sorozatneked.hu máj. 17. 18:47:02 6/10
6/10

Nekem tetszett, bár tényleg nem volt benne semmi extra. Az akciójelenetek jók voltak és Maggie Q és Michael Keaton is. :) Samuel L. Jackson annyira már nem. Kicsit unalmas már ez a karakter, amit játszott. Van egy halvány érzésem, hogy csak azért értékeltem ezt hat pontra, mert épp előtte néztem meg a 355-öt és az szörnyen szörnyű volt. Hétvégén délután elmegy.
5/10
Böhöm máj. 08. 22:56:07 5/10
Ez átlagnál kicsit gyengébben felépített, de átlagnál kicsit jobb akciójelenetekkel bíró akciófilm. Nálam abszolút az akciók mentik meg a filmet. A köztes jelenetek és a történet sem vészesen rossz, a TV2, RTLKlub és társai műsorába bőven befér. Na mondjuk nem is nézek hagyományos tévét legalább tíz éve, lehet hogy ma már magasabb a színvonal, és mégsem férne be. De nem hiszem.
Aki csak butulni akar egyet, az nézze meg bátran, kikapcsolni szerintem nem fogja senki a felénél. Bármilyen egyéb elvárás esetén inkább nem ajánlanám.
1/10
3,14159 ápr. 24. 12:56:33 1/10
Akár jó film is lehetne, ha nem lenne ennyire rasszista.
Gyomorforgató, ahogy a hollywoodi libsik a legutolsó centig meg akarnak felelni a szélsőbalos propagandának.
2/10
konyhafönök ápr. 23. 17:40:49 2/10
Úgy tűnik, mindig van lejjebb....
6/10
sexykex ápr. 18. 10:12:36 6/10
Semmi különös. A vasalódeszka nekiesik a gyúrótáblának és a keményebb rönköknek is. Időnként puffogtatnak, időnként megmentik egymást, és ha az agytrösztök úgy gondolják, csodadolgok történnek. Ha nincsenek különleges igényeink, akkor nem fogunk túl nagyot csalódni. Kifejezetten jól sikerült a vége, ezért kapott egy plusz pontot.
8/10
nefefe ápr. 16. 22:32:48 8/10
Olvastam az egymástól nagyon eltérő kommenteket... Olvastam a tartalmat is... És azt gondoltam, hogy ez is egy tucatfilm lesz. Hiszen ilyenforma filmet sokat láthattunk már. Ennek ellenére végig lekötött. Nem volt egy végig dirr-durr-piff-puff film. Volt egy nem bonyolult története, folyamatos, lassan gördülő és elég kiszámítható volt a cselekmény, és persze jól összerakott akciójelenetek is színesítették. Persze voltak benne kissé elnagyolt részek – spoiler – pl. az előtörténet, amikor a kislány pár másodperc alatt összerak és tűzkészültségbe helyez egy sorozatlövő fegyvert. Itt felmerült bennem, hogy ha jó megfigyelő is, fizikai képtelenség ennyi idő alatt, gyakorlat nélkül – de megkockáztatom, hogy nagy gyakorlattal sem – ezt megtenni. Ja, meg négy embert hidegvérrel lelőni. A Mr. és Mrs. Smith-féle jelenet is ismerős volt (amikor harcolunk egymással mindent összetörve, aztán szeretkezünk). A másik, amit nagyon összecsaptak, a vége volt. Két ember – mindkettő gyakorlott gyilkos - egymásra fogja a fegyvert, és csak az egyik marad ott? Szinte ez is lehetetlen. Mindezek ellenére, egy jól összerakott, a figyelmet végig fenntartó film, remek – a szerephez nagyon jól kiválasztott – szereplőkkel. Maggie Q, Jackson és Keaton is nagyon jól hozta a karaktert. Én kellemesen csalódtam ebben a filmben, kevesebbet vártam. Csak ajánlani tudom.
8/10
itsme1 ápr. 03. 08:46:34 8/10
Ízlések és pofonok, ugye...
Ezúttal pozitív irányban tér el a véleményem az átlagtól. Szerintem ez egy nagyon jó kis film, nem bánom, hogy elpazaroltam rá 24,- forint áramot. A történettel sem volt bajom, volt benne csavar és a végkifejlet sem mondható szokványosnak. Az akciójelenetekben számos új geget fedeztem fel, de leginkább a főhősnő és "Batman1" közti évődés tetszett.
2/10
Leslie67 márc. 20. 09:20:10 2/10
Hát ... nem "Zs" szintű, de majdnem. Sajnáltam az elpazarolt áramot és időt amit ráfordítottunk, de biztosan lesz akinek tetszeni fog. Mindig van olyan ...
3/10
pihes márc. 14. 06:54:49 3/10
Nekem az járt a fejembe közbe, vajon kifogunk-e lyukadni valahová?
Nem ezt vártam!

3/10
8/10
King Diamond márc. 12. 21:34:48 8/10 Előzmény rajdi
Érdekes, én mindenhol (IMDb, wikipedia) azt látom, hogy a filmet Bukarestben, Londonban és Da Nangban (Vietnám) forgatták, forrásokkal alátámasztva.
Ennek megfelelően szépek a helyszínek és a film sem rossz egyáltalán. Teljes mértékben hozza, amit kell egy ilyen jellegű filmnek, csak most egy hölgy van "John Wick" szerepében. Akciódús, izgalmas, látványos akciójelenetekkel tarkított film, ami nem akar több lenni annál, ami a szerepe. A szereposztás elég jó, Maggie Q-nak ritkán látom filmjét, meg nem mondanám róla, hogy már 42 éves. Michael Keaton, Samuel L. Jackson és Robert Patrick pedig hozzák a tőlük elvárhatót. Ez így, itthon egy teljesen jó, majdnem két órás szórakozás volt, moziba nem kell az ilyesmiért elmenni.
8/10
7/10
rajdi jan. 22. 12:19:33 7/10
Ez egy B kategóriás film, ne szépítsük. Vietnam konkrétan egy berendezett műterem. DE! B-filmnek egész korrekt, ha így áll hozzá az ember, nem érheti nagy csalódás. Sőt! Nekem egyedül a legeslegeslegvége nem tetszett, azt a befejező képsort máshogy is meglehetett volna csinálni hogy tényleg csettintsek, így 6os és 7es közé sorolnám. Legyen 7 mert M.Keaton is jó volt, egész jól eljátszotta a legalább 10 évvel fiatalabb karakterét.
kybuck 2021 szept. 22. - 11:53:23
Pár év múlva akármelyik hétvégén megnézhetjük a Film+-on vagy valamelyik hasonló csatornán.
2/10
edem10 2021 szept. 18. - 23:32:25 2/10
Ha valaki megnézi a moziban szipogva fog kijönni h miért fizetett ezért a sz@rért, ill. 109 perc az életéből.... Én neten néztem meg mégis sajnáltam az időt. A film cselekménye túl egyszerű, nincs benne semmi érdekes, izgalmas, nem elgondolkodtató, egy bugyuta forgatókönyv amit Samuel L. Jackson-nak kellett (volna) megmentenie, de sajnos neki sem sikerült.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu