A vendég

Bakancslistához adom
L’ospite
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott olasz vígjáték, 94 perc, 2018

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

Guido (mindig is) úgy vélte, élete meglehetősen nyugalmas, egészen addig, míg egy téli délutánon egy váratlan meglepetés a hálószobában meg nem zavarja kapcsolatát barátnőjével, Chiarával. Úton a gyógyszertárba, Guido felveti a lánynak, hogy ne vegye be az esemény utáni tablettát, mire Chiara kénytelen bevallani, hogy az utóbbi időben kételyei vannak kettőjükkel kapcsolatban. Ettől a pillanattól kezdve elindul egy lavina, Guido hamarosan kénytelen összecsomagolni és elköltözni otthonról. De mégis hová? Mivel képtelen egyedül lenni, szülei és közeli barátai otthonában vendégeskedik. Egyik díványról a másikra vándorolva abban a szokatlan helyzetben találja magát, hogy a többiek életének és szerelmi zűrzavarainak lesz szemtanúja...

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
sexykex 2021 jan. 30. - 11:04:30 5/10
Nincs túl sok vidámság ebben a filmben. Fiatal emberek számtalan gonddal, problémával, aminek túlnyomó részét családon belül egymásnak okozzák. A karriert válasszam, vagy a gyereket és a férjemet? Mintha nem lehetne mindhármat – ha a szeretet nagyobb lenne a félelmeknél, nyilván lehetne. Különösen Guido és Chiara között történnek érthetetlen dolgok.
7/10
dandelion83 2020 márc. 01. - 08:53:17 7/10
Nekem tetszett! Életszagú, hiteles, rólunk szól, a mindennapi problémáinkról, a magányosságunkról, tévedéseinkről. Vígjátéknak egyáltalán nem mondanám, néha inkább szatírára hasonlít. A film tükröt tart elénk, de ezt is valahogy könnyed formában teszi. Szórakoztató alkotás.