Film

A Viszkis

magyar akciófilm, 126 perc, 2017 Előzetes korhatár besorolása: 12 éven aluliak számára nem ajánlott.


Vagány volt, híres lett. Ő az, akit mindenki ismer, olyasmit mert, amit senki előtte, és aki mindig egy lépéssel a rendőrség előtt járt. És aki minden bankrablása előtt megivott egy pohár viszkit.
Ambrus Attila (Szalay Bence) félárván nő fel, zűrös kamaszkort és javítóintézeti éveket hagy maga mögött, amikor Erdélyből kalandos körülmények között Magyarországra szökik. De az új élet nehezebbnek bizonyul, mint a régi. Egy hokicsapat kapusa és szertárosa lesz, de továbbra sincs pénze, se barátnője... míg rá nem jön, miben jó igazán. Vakmerő, gyors és alapos. Egymás után fosztja ki a postákat, bankokat, utazási irodákat. Egyre nagyobbakat kaszál, egyre éhesebb a sikerre, egyre többet akar magának, és új szerelmének (Móga Piroska). De az utolsó balhéja kudarcba fullad, és végül a régóta nyomában lihegő makacs nyomozó (Schneider Zoltán) kezei közé kerül, aki kíméletlenül szembesíti őt a tetteivel.
Kettejük játszmája azonban korántsem zárul le a Viszkis elfogásával...

Bemutató dátuma: 2017. november 23. (Forgalmazó: InterCom)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Alkotók

Linkek:

Vélemény:


szeptember 14. 07:11
Ez mit sem változtat azon, hogy gyenge az áruja....

Amúgy miért fontos a KÉTKEZI MUNKA?
Csak a kapa-kasza-kalapács használata számít "hasznosnak"?
Ha bármi mást csinálna - akár banki biztonsági tanácsadó lenne -, az sem lenne értéktelenebb annál, ha jól teszi a dolgát.

szeptember 13. 23:38
Viszont több ember van aki le sem tér a jó útról.

szeptember 13. 21:55
Lehet, hogy nem a legkiemelkedőbb művészi alkotások a termékei, DE BECSÜLETES, KÉTKEZI MUNKÁJÁBÓL ÉL! Ezt feltétlenül tisztelni kell benne! Ritka az olyan ember aki ennyire jó útra tud térni.....

Összes hozzászólás