Ainbo - A dzsungel hercegnője

Bakancslistához adom
AINBO: Spirit of the Amazon
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott perui-holland animációs vígjáték, kalandfilm, 84 perc, 2021

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Évezredeken keresztül az ember és a természet tökéletes harmóniában volt, ám az ember megtörte ezt az egyensúlyt és a vadon, benne megannyi élőlénnyel, veszélybe került. Ainbo, a fiatal amazon, nem a legügyesebb harcos, ám annál nagyobb szíve van. Ő és két szőrös kis barátja képesek csak megállítani a dzsungelre leselkedő veszélyt.
Bemutató dátuma: 2021. október 21. Forgalmazó: ADS Service Kft.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
Rotovics Kázmér 2022 máj. 08. - 11:57:56 5/10
Mondjuk ha meg 10 éven aluliaknak, akkor miért hangoznak el olyan mondatok a filmben, hogy "választanod kell a társadalmi és az egyéni felelősség ellentmondása között' vagy mi a szösz. (bocs, nem figyeltem rendesen.)
Ja. A magyar fordítás is megérne pár vizeslepedőt. Bárki is fordította, tegyen meg egy szívességet a világnak, és soha többé ne fordítson magyarra semmit. Alapból alkalmatlan a feladatra.
Egyébként legutoljára a Latte és a titokzatos varázskőben tapasztaltam ennyire elfuserált, hányingerszerűen túlerőltetett, tökéletesen rossz tempóban és ellentétes hangulatban adagolt filmzenét. De ha már így szóba került, nah még az is jobb, mint ez. Inkább arra ültessétek le a gyereket.
Vagy ha még nem érzékeny az animáció minőségére a gyerkőc, akkor a régi Barbie és a varázskastélyt tudnám még ajánlani. Abban is van egy ugyanilyen típusú gonosz démon, meg megbűvölés.
5/10
Rotovics Kázmér 2022 máj. 07. - 16:42:49 5/10
No, azért nem annyira rossz, mint amennyire itt lehúzták! De inkább 10 éven aluliaknak.
3/10
evolver 2021 nov. 06. - 17:51:07 3/10
Ha rosszak voltak a gyerekek, kiváló és stílusos büntetés erre elvinni őket.