Film

Alien: Covenant

magyarul beszélő, amerikai sci-fi, 123 perc, 2017 18 éven aluliak számára nem ajánlott

Értékelés:

224 szavazatból
Szerinted?

  A galaxis egy távol bolygója felé tartó űrhajó, a Covenant legénysége felfedez egy csodás bolygót, egy eddig ismeretlen Paradicsomot. Ám az új világ igazából sötét és veszélyes - egyetlen lakója a szintetikus David (Michael Fassbender), a szomorú végű Prometheus-expedíció utolsó túlélője.

  Bemutató dátuma: 2017. május 18. (Forgalmazó: InterCom)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Vélemény:


  január 14. 13:45
  "...kapunk még egy lájtos kufirc jelenetet, csak itt beszállt az alien is, gyilkolás előtt kedvesen megbökte a csajszi nuniját a tüskéjével. Ez kinek jutott az eszébe... " ez komoly?!
  Úgy látszik Scott nem kicsit gyűlöli most már a női nemet. Nem volt más célja ezzel a filmmel, csak az hogy teljesen lerombolja az Alien fajt és a storyt, valamint totál kiakassza a rajongókat. Az Alien-univerzum történetei nem azért működnek mert van egy ilyen faj, hanem mert ott vannak az emberek akik úgy reagálnak az eseményekre ahogy sokaknak reményt adhat. Nagyon emberien, de képesek vagyunk velük azonosulni, megértjük a reakcióit egy ilyen helyzetre.
  De az androidok reakciói hogy érted meg? Kb. sehogy. Ki programozna le így egy androidot?
  Amúgy Sigoreny Weavernek sem volt túl sok pozitív véleménye Scottról (pedig Weaver nagyon diszkrét), ugyanis soha többet nem forgatott vele. Nem csodálkoznék ha róla derülne ki hogy a forgatás alatt zaklatta a fiatal pasikat. (az már tény, hogy Fassbender a gyengéje)

  január 14. 13:29
  Ezt a filmet már meg sem néztem annyira kiakadtam a Prometheuson.
  Zagyválhat össze vissza marhaságokat Scott, szerintem ő maga sem tudja mihez kezdjen a storyval, márcsak azért sem, mert az Aliens-el Cameron teljesen új irányba terelte a történetet és a legtöbb rajongóban az maradt meg. Az 79'-es Alien jó volt, nagyjából, de ha az ember jobban megnézi az egész egy klausztrofóbiás ember agybetegsége. Az utolsó fél órában a kihalt hajón fel-alá rohangálás, felrobbantom, nem robbantom, mégis, mégse, pontosan visszaköszön a Prometheusban is. Az is egyértelmű, hogy míg Cameron tudta hogyan jelenítsen meg egy erős női karaktert, aki vészhelyzetben feltalálja magát, Scott-ról totál lejön, hogy fingja nincs mit kezdjen a nőkkel. Az erős nőkkel meg pláne...azt is megkockáztatom, hogy Scott nem csak hogy retteg a szűk helyektől (klausztrofóbiás) de látens b*zi is. Vagy nem látens. Amit művelt David, aztán a Covenant androidjával az több mint meredek.
  Nem is értem, a Matt Damonnal forgatott Mentőakció (The Martian) viszont nekem nagyon tetszett, de Matt Damon miatt. Ennél a filmnél ...

  2017. december 9. 15:07
  Ez a film nagyon nem tetszett. Nem is pontozom. Az összes Alien filmet láttam, ez csapnivaló.

  Összes hozzászólás