Angyalok gyilkosa

Bakancslistához adom
Mindcage
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai thriller, 97 perc, 2022

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Egy sorozatgyilkos tartja rettegésben a várost, a rendőrség pedig tehetetlen. A hatóságok jobb híján segítséget kérnek egy bebörtönzött sorozatgyilkostól, akit mindenki csak úgy hív, „A művész”. A briliáns elme segít közelebb jutni az újabb áldozatokat szedő gyilkos pszichéjéhez. Az ügyre ráállított nyomozópáros egyre jobban „A művész” hatása alá kerül, s a macska-egér játékban egyre inkább úgy tűnik, nem a nyomozók irányítják az eseményeket.
Bemutató dátuma: 2023. január 19. Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
frenchbullie febr. 08. 18:53:41
Üdv! Nem hasonlítottam össze más filmekkel az Angyalok gyilkosa-t, így elfogult csak Malkovich miatt vagyok, az ő színészi játékát látni mindig élmény. Tetszett a film, Malkovich miatt. Tetszett Lawrence miatt, akit érdekes volt tőle szokatlan, - nem vígjátéki - szerepkörben látni. Tetszett a misztikus hangulat. Ééés nem utolsó sorban tetszettek a filmben látható művészi portrék. Még azt is feltételezem, hogy Malkovich fogta a ceruzát, hisz nem csak színészkedni, rajzolni is tud! Jó film ez, szerintem.
5/10
ForgácsAntal febr. 04. 17:57:45 5/10
A Bárányok hallgatnak és a Hetedik feltették a mércét. Igazából itt arról van szó, hogy ha ez a film előbb készült volna, akkor most A bárányok hallgatnak címűt pontoznánk 2.6-ra. Azért megjegyezném, hogy A Bárányok Hallgatnak nem egy nagy durranás. Úgy értem ezt, hogy olvastam a könyvet, de nem ültem seggre tőle. Thomas Harris könyve elbújhat Dean R. Koontz Végsőkig című regénye mellett. Előbbi egy próbálkozó író hatásvadász kulája, utóbbi pedig egy vérbeli krimi-thriller alkotója, akinek saját bevallása szerint legalább egy évet kellett pihennie a könyv megírása után. Aki elolvassa mindkettőt igencsak érzékelni fogja a különbséget. Nos, lényegében kaptunk egy bárányokos utánérzésű filmet. Nem tudom mit akartak. Lehet, hogy azt hitték, hogy az emberek elfelejtették Anthony Hopkinst. Ezért válik szarrá a film. Majdnem minden percben vissza köszön Hannibal Lecter emléke. Nekem a legnagyobb problémám a film végi csavarral volt. Nagyon nem illik bele. Valami másba, valami misztikus horror-thrillerbe igen, de ebbe a filmbe nagyon nem. Megnézése kizárólag azoknak ajánlott, akik nem látták A Bárányok Hallgatnak-ot. Azért öt pont, mert ha figyelmen kívül hagyom Lectert, akkor megérdemli. Kihagyható film. Krimi témában láttunk már jobbakat. Például a Cristopher Lambertes Feltámadás címűt. Ezt tényleg csak akkor kell megnézni, amikor nincs jobb ötlete az embernek.
1/10
László Dance Domokos febr. 03. 20:10:09 1/10
az évtized legrosszabb filmje ez ! Még ilyen Bé filmet nem is tudom hogy láttam -e ! Rendőrcsaj kergeti a támadóját aki fegyvert fog rá szemből, és a csaj nekifut a fegyveres pasinak aki nem lelövi, hanem elkezd elfutni :) Vicc ez a film, nagyon rossz.
5/10
ForgácsAntal febr. 01. 19:23:33 5/10
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez miért csak ennyi. (Ennyire szar nem lehet egy krimi).Ma este megnézem, aztán holnap pontozok.
2/10
Judit Jánossi jan. 31. 09:31:20 2/10
Nagyon gyenge .Nem remekelt a rendező
2/10
manzanilla jan. 22. 06:40:53 2/10 Előzmény manzanilla
Illetve nyilván Bàrànyok hallgatnak, de nagyon musztikusak akartak lenni
2/10
manzanilla jan. 20. 22:41:05 2/10
Mindketten bealudtunk a férjemmel. Valami true detectives akart lenni, de nem sikerült. Moziban semmiképpen nem ajánlom