Anna és Ben

Bakancslistához adom
Band Aid
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai film, 95 perc, 2017

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

A házaspár Anna és Ben állandóan veszekednek egymással. A házasságuk megmentése érdekében még egy utolsó erőfeszítést tesznek. A terapeuták javaslatára a megszokottól eltérő módon, kiénekelve a feszültséget, dalban mondják el egymásnak a problémáikat. Sőt, a szomszédjuk, Dave segítségével bandát alakítanak, hogy mindenki okulására előadhassák azokat. A rockzenével kombinált keresetlen őszinteség igencsak hatásosnak bizonyul a problémák kezelésében, újra közelebb hozza Annát és Bent egymáshoz.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
sexykex márc. 20. 08:11:13 6/10
Gondoltam, unatkozom egy jót, de nem sikerült. A zene mindvégig remek. Az elképzelés, hogy zenében mondjuk el a párkapcsolati problémáinkat, több mint érdekes. Ha én mondtam volna el, a problémák sokasodtak volna, ha egy muzikális egyén, akkor csökkennének.
A gond nem is ezzel van, hanem a droggal. Higgyék el, én nem vagyok drogellenes. Ha rajtam múlna, akkor a vadkendert a nemzeti vadkender boltban lehetne vásárolni, a varázsgombát a nemzeti varázsgomba boltban. Ennek ellenére a filmben látható – legyen mindig nálunk egy adag varázsszer, mert betépve könnyebb megoldani a gondokat – stílus távol áll tőlem.
5/10
pihes márc. 04. 14:52:45 5/10
Szituációk lehetnek ismerősek.
A film majdnem középszerű.

5/10