Apróláb

Bakancslistához adom
Smallfoot
6 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai családi animációs film, kalandfilm, vígjáték, 96 perc, 2018

Értékelés:

40 szavazatból
Szerinted?

A jetik békésen élnek biztonságos, tágas, vidám világukban. Az általános boldogságra csupán egyvalami vet árnyat: azok a titokzatos lábnyomok, amelyek egy ismeretlen, titokzatos lénytől származnak.
Ám egy jeti úgy gondolja, tudja a megoldást. Ötlete bátor és furcsa, meglepő és szeszélyes: azt állítja, a titokzatos lény egy addig ismeretlen, kislábú fajtól származik, amely rejtőzködő életét él, nehéz megtalálni, de talán érdemes.
És elindul, hogy felkutassa az ismeretlen fajt...

A Gru és az Őrült, dilis szerelem írói, valamint a LEGO-filmek producerei összefogtak, hogy a feje tetejére állítsák az ismert legendát, és egy bolondos, játékos és nagyon vicces animációs komédiát hozzanak létre!
Bemutató dátuma: 2018. szeptember 27. Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
pihes 2019 jan. 12. - 14:42:36 6/10
Inkább, picik számár készült kis mesefilm. Kivétel nélkül szórakoztathat!

6/10
8/10
Muya 2018 okt. 18. - 20:21:11 8/10
Aranyos mese :) az ötéves unokahúgomat végig lekötötte. Bár még sohasem volt moziban és féltem, hogy majd ki akar menni, de végig bambult a vászonra :)
Knopperfulop 2018 okt. 08. - 23:28:58
Végre egy mai animációs film, amit bátran megnézhet kicsi gyerek is, mert nincs benne félelmetes jelenet! Bár, ami igaz, az igaz, 7 éves kislányom nem értett minden poént benne. Sok gyerek volt a moziban és úgy tűnt, hogy a 2-3 évvel idősebbek már nagyon jól szórakoztak rajta és felnőttekkel együtt hatalmasakat kacagtak. A zenéje jó volt, kedves és vidám. A történet egyedi és szórakoztató. Nem bántuk meg, hogy beültünk rá.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu