AVA

Bakancslistához adom
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai krimi-dráma, akciófilm, 96 perc, 2020

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

Miután egy kiemelkedő jelentőségű merénylet balul sül el, Ava, a világklasszis bérgyilkos hazatér, hogy megpróbálja helyrehozni a kapcsolatot a családjával. Szerencsétlenségére azonban a szervezet feje őt tűzte ki következő célpontul, hogy még véletlenül se vezethessenek hozzá a szálak.
Bemutató dátuma: 2020. július 2. Forgalmazó: Big Bang Media

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
k11zoltan okt. 18. 15:48:57
Gyenge csihi puhi, mondanivaló nélkül.
3/10
Kutasi Kovács Zoltán aug. 17. 20:38:44 3/10
Mielőtt valaki lehúzná vagy felemelné ezt a filmet, igazán leírhatná, hogy hasonló témában melyik a kedvence, mert akkor az ember tudna viszonyítani.
Nos, bár nincs nagy kedvencem ebben a témában, de, aki látta Annát, az felejtse el Avát. És a nagy nevek se tévesszenek meg senkit.
Szerintem!
3/10
stefanis aug. 05. 22:57:35 3/10
Chastaint szeretjük, meg a többi ismert színészt is, de ez a film tragédia, igaza volt sixx-nek, ezt kár volt megnézni (persze aki nagyon akarja / hisz benne, megnézi, mint én is, mert nem hittem el...)
7/10
vki69 aug. 03. 18:14:44 7/10
Szerintem elég jó, főleg Malkovich... Én nem húzom le, 1x nézhetős popcorn mozi. Ja és rendesen meg van csinálva...
5/10
Aricsiklotész júl. 13. 02:40:33 5/10
Ha már a főszereplőt az akció alanyai érdekelték, hogy kit miért öl meg, és őt is ezért akarták megölni, akkor nem kellett volna eltérni ettől.

Történet sincs, unalmas . Mindenkit jobban érdekelt volna, hogy miről szól is a szervezet, "nagy spoiler köv" nem pedig a húga élete, az anyja kórházi kezelése, az ex kártya adóssága, az apja kurvázása, és totál felesleges kínai, akinek aludhatott a kanapéján lol?,
húga "nem tervezett gyereke", alkohol probléma, na ilyenekről van szó.
7/10
Terminandor júl. 07. 19:18:26 7/10 Előzmény Terminandor

Jah, és árulja már el valaki, hogy ki a f@szom az aki egy Jessica Chastain után összejön egy Jess Weixler kaliberű nővel aki ráadásul Chastain húga? (hmmm...lelépett a nővéred? nem baj jó leszel te is!) Vagy csak én érzem itt azt a bizonyos szakadékot?


7/10
Terminandor júl. 07. 19:09:30 7/10
Megnéztem a filmet, háát nem dobtam tőle hátast sajna. Egy ilyen Atomszőke / Anna klón, exkatona bérgyilkos küldetéseket vállal, ezerszer látott történet. Az akciójelenetek még nem is lennének rosszak (ha jól lennének vágva és követhető lenne), de a történet elég gyenge amit köré kanyarítottak, valamint a csaj, az anyjával, a húgával és az ex pasijával való viszonya pontosabban az ezekkel kitöltött játékidő teljesen megtöri a film ritmusát, egyzerűen nem érződik egy szerves egésznek és nem is érdekesek ezek a jelenetek. Meg lehet nézni, de bőven kihagyható.
faeg4934 jún. 26. 09:56:10
Még nem láttam ,csak a trailert, és nem tetszik. Farrell -t pedig nagyon bírom, de volt már ,hogy kellemesen csalódtam. Egyenlőre nekem ez elcsépeltnek tűnik, hiába a nagyszerű szereplő gárda.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu