Az ártatlanok

Bakancslistához adom
De uskyldige
15 éven aluliak számára nem ajánlott 117 perc, 2021

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Négy gyerek összebarátkozik a nyári vakáció alatt, és a felnőttek elől elrejtőzve rájönnek, hogy titkos képességekkel rendelkeznek. Ahogy elkezdik felfedezni, hogy mire képesek, ártatlan játékuk egyre sötétebbé válik, és furcsa dolgok veszik kezdetüket.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
TheOldMan febr. 07. 13:54:41 9/10
Huh, kemény film.
Én is majdnem feladtam ( ha elárulom, hogy 40 éve focizok, már tudjátok melyik résznél volt ). Kegyetlen, beteges és irritáló filmnek tartottam. Kábé a feléig, aztán már vagy kíváncsiságból vagy valami más okból nem tudom, de folytattam és ...... Nagyon megváltozott a véleményem ! 9/10. A gyerekekért úgy izgultam, mint még soha és szupererő még nem volt ennyire félelmetes. A Marvel, DC baromságok ehhez képest tényleg gagyi popcorn.mozik ( persze azokat is falom, bár egyre csökkenő lelkesedéssel ). Egy kemény és nehéz film, de összességében tényleg pozitív a lecsengése és a gyerekek arca azóta sem megy ki a fejemből!
1/10
tyimpaoo febr. 04. 19:58:26 1/10
Ez megint a nézők bántalmazása. Egy beteg gárda rettenete. A beteg rendező/író/stb egy állat meggyilkolását élvezi. Ez igen, ez már a magas művészet. Nincs messze amikor ártatlan, magukat megvédeni nem tudó csecsemőket fognak a kamera előtt felkoncolni.