Film

Az egészség ellenszere /A Cure for Wellness/

magyarul beszélő, amerikai-német fantasztikus thriller, 146 perc, 2016 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

94 szavazatból
Szerinted?
Csak egészség legyen! És ne haljon bele senki.
Egy nagy cég fiatal alkalmazottját (Dane DeHaan) a svájci Alpokban pihenő főnöke után küldik, hogy hazakísérje... a szanatórium azonban nem az a békés, nyugodt hely, aminek kívülről látszik.
A főnök eltűnt, a srác pedig kénytelen meghosszabbítani a saját ott tartózkodását: a betegek ugyanis sokkal inkább fogolynak tűnnek ezen a helyen. Aki pedig megpróbál valakit kiszabadítani, az hamarosan a saját egészsége miatt kénytelen aggódni.

Bemutató dátuma: 2017. február 16. (Forgalmazó: InterCom)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


október 23. 09:48
Mivel szokatlan a rendezés, meglepően le tudott kötni. Elüt a szokvány amerikai filmektől, nekem végig izgalmas volt, tele feszültséggel.

október 8. 17:42
Egyszer nézhető, de egyrészt kiszámítható, másrészt elég lapos a sztori. Viszont a képek, a zene jó, a színészek többsége tisztes munkát végez, de azért kimagasló teljesítményt egyik sem nyújt.
6/10

szeptember 2. 17:29
Végig fenntartotta a figyelmemet és egyeltalán nem unatkoztam rajta.Igen,sok ez a 140perc viszont így nem lett összecsapva,szépen építkezik ez az alkotás.Az már más kérdés-hogy kiszámítható a sztori, kb már a felénél rájöttem a csattanóra,szóval nagyot nem ütött,viszont így is megfogott.Dane DeHaan nagyot játszik,és zseniális a filmnek a képi világa.Viszont amit még le kell írnom,hogy nagyon sok kisebb \"baki\" van benne és logikátlanság,ha eltekintünk ettől-akkor élvezhető abszolút. Túl nagy elvárással nem voltam,7est kap

Összes hozzászólás