Film

Az Igazság Ligája

/Justice League/
magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 121 perc, 2017 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
  • eny
  • eny
  • eny
  • eny
  • eny
  • eny
  • eny
  • eny
  • eny

Értékelés:

104 szavazatból
Szerinted?

  Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz.
  Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash.
  És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.

  Bemutató dátuma: 2017. november 16. (Forgalmazó: InterCom)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  Szereplők

  Bruce Wayne / Batman
  Diana Prince / Wonder Woman
  Arthur Curry / Aquaman
  Barry Allen / The Flash
  Victor Stone / Cyborg
  Clark Kent / Superman
  Lois Lane
  Martha Kent
  Gordon felügyelő
  Alfred Pennyworth
  Nuidis Vulko

  Vélemény:

  értékelése: 9/10
  március 12. 16:09:40

  Remekmű! Annyi nem tetszik, hogy Ben Affleck a Batman, Amy Adams pedig Lois. Az új Superman csávótól sem vagyok elragadtatva, de ugye nekem örökké Christopher Reeve lesz Superman, de el kell fogadni a változást.

  értékelése: 8/10
  március 11. 21:09:58

  Egy hatalmas látványorgia az egész. Soha nem voltam oda a képregényhõsökért, és kb már a könyökömön jön ki Lois & Clark, meg a denevérember Gotham-i luxusbarlangja, de mindez felhígítva Flash-el, meg WonderWoman-al, egészen szerethetõvé tette számomra a filmet. Én azt kaptam, amire vágytam. Bár így laikus szemel nekem nagyon fura volt, hogy gyakorlatilag batmant leszámítva mindenki hipergyorsan mozgott. pedig ez egyedül Flash tisztje kellett volna, hogy legyen.

  értékelése: 1/10
  március 08. 17:54:40

  Egyet kell, hogy értsek veled beo71.
  Unalmas, erõtlen film.
  5/10 a csaj miatt.
  Nem azért mert jó nõ, mert abból sok van (egyébként túl magas ezért nem olyan csinos) hanem mert a karakterét jól hozza és ezért viszi a filmet a hátán.

  Aquaman teljesen felesleges volt bele. És cyborgba több lehetõség lett volna.
  A Föld megmentése meg már nagyon unalmas.

  március 07. 10:09:40

  Hozza a szokásos színvonalat, se több, se kevesebb. Azt viszont még mindig tartom, hogy Gal Gadot irtó jó nõ. :D Azt hiszem miatta szeretem Wonder Woman karakterét is. :)

  értékelése: 6/10
  március 05. 16:38:01

  Nem láttam még ebbõl egy részt sem, másra gondoltam... De ez, elment egynek.

  6/10

  értékelése: 9/10
  március 01. 13:20:15

  Nem tetszett az elõzetese, meg a kritikák se gyõztek meg annó nagyon, így kihagytam a mozit, de õszintén szólva, így, hogy most láttam jó minõségben, kicsit megbántam. Elég jó lett, azért dorgálnám egyedül a filmet, mert ez a széria egyszerûen képtelen rá, hogy CGI-ban felnõjjön a Marvelesek szintjére, tehát továbbra is elég középszerûen adja elõ.
  Viszont a karakterek jók egytõl egyig, Flash különösen jó lett, Cavill pedig szerintem most volt a legjobb Superman. A poénok végig jók a film alatt és az utolsó kameójelenet is ütõsre sikeredett, én várom a folytatást.
  Külön plusz pont érte, hogy Supermannél és Batmannél a zene próbált visszakacsintani a gyökereihez, utalván a régebbi filmekre és jól is áll neki.
  Mindenképpen többször nézõs.

  értékelése: 7/10
  február 26. 20:33:26

  Az összes szuperhõsös sületlenség közül még ez volt a legnézhetõbb.

  értékelése: 6/10
  február 19. 00:44:35

  A Marvel jobb filmeket csinál, de azért ez se volt rossz.

  értékelése: 6/10
  február 14. 23:31:22

  Irreálisan nagy különbségek vannak a karakterek között, Superman túl erõsre sikeredett, Aquaman harmatgyenge lett. A lelkizõs részek nagyon feleslegesek a kis szerepvállalásuk miatt, ha esetleg több idõt fordítottak volna rá a filmben lehet megérte volna belerakni de így... A fõ gonosz elég baró lett, de többet is kitudtak volna hozni belõle (a halála elég szánalmasra sikeredett )
  A poénok szerintem nagyon rendben voltak, engem meggyõztek. Flash-t is eltalálták.
  Összességében azért ajánlom mindenkinek 10/6

  január 22. 19:42:53

  Nekem tetszett a film. Mindenkinek ajánlom.
  Superman tényleg nagyon erõsre sikeredett, szerintem a többi együtt erõsebbnek kell, hogy legyen.

  értékelése: 1/10
  2017 nov. 28. - 18:49:31

  Na ja!

  Már én se nézem ezt az oldalt, mióta ez az új trágya felület felkerült ide - mert lemaradtam egy tévémûsorról, amire azt írta ki, hogy el se kezdõdött, de közben már rég vége lett, mivel mint kiderült, ez az új felület nem frissítteti magát, csak azt az idõpillanatot mutatja, amikor az utolsó letöltést kérted. Na, ezután tértem át más oldalakra, az pedig már csak hab a tortán, hogy titkos lett, ki hány csillagot adott egy filmre...

  értékelése: 10/10
  2017 nov. 26. - 11:18:43

  Nem sokan látogatják a port oldalát. Máshol azért értékelhetõbb szavazási arányokat látok már ha a szavazok mennyiségét nézem.

  2017 nov. 25. - 21:26:57

  Erõs közepesre értékelem a filmet, ami a tízes skálán hatos osztályzatot jelent.

  Nyomokban SPOILER is van benne.

  Kifejezetten örvendetes, hogy a DC végre abbahagyta a maratoni hosszúságú játékidõt. Ehhez a történethez bõven elég volt a 120 perc. A látványvilág sokáig kifejezetten ütõs volt, de a végén az undorítóan sok CGI már teljesen érdektelenné tette a filmet. A fõgonosz nagyon halványra sikeredett.
  A plakátokon is szereplõ szuperhõs ötösfogat összességében jól teljesített. Amikor õk voltak színen, akkor helyenként kifejezetten izgalmas volt a történet. Sajnos Superman színre lépésével nagyot vesztett a film az erejébõl. Neki ugyebár annyira szuperképességei vannak, hogy ezek az ellenfelek meg se kottyantak neki. Így viszont minek kellene szorítani a JÓ oldal gyõzelméért? A lelkizõs jelenetei pedig inkább fárasztóak voltak.

  értékelése: 10/10
  2017 nov. 25. - 21:01:24

  Már másodjára néztem meg, még mindig megunhatatlan. Nagyon kellet már egy olyan képregény film ami azért realisztikusabban ábrázolja a karakterek vívódását a múltbeli események miatt, a komorság/darkos hangulat ahol csak néha csipkelõdnek egymással ( mert hát mégiscsak egy eljövendõ katasztrófa van készülõben) a zenevilág ami remekül adja a film jelenlegi aspektusát ( pl. az film legelsõ perceiben az Everyboy knows c. dalával megmutatja az emberek lelki traumáját Superman halála miatt).
  Alig várom már majd a DVD bõvített verzió kiadását ami elvileg +50 percet még rátol :-).

  értékelése: 4/10
  2017 nov. 24. - 18:32:08

  Már nagyon untam a végére... lehet a telefonomon néztem az idõt mikor túlélte... õszintén nem érdekel:)

  értékelése: 5/10
  2017 nov. 21. - 19:13:56

  Most értem haza a moziból, még erõs a hatás. Ez katasztrófa !!
  Nem tudom megmagyarázni, de hihetetlen, hogy nem, jön össze a DC-nek. Ami a Marvelnél mûködik, az itt szerencsétlenül gagyi. Aquaman az igazi fájdalom, de nem járt jobban a többi karakter sem : Cyborg semmilyen, Flash pedig a legidegesítõbb idióta. Szegénynek poénokat kellett volna szórni, e helyett grimaszolhat, mint egy rossz Carrey.
  Gal Gadot az egyetlen, aki miatt érdemes végig ülni a filmet, Wonder Woman az egyetlen, aki csodálatot vált ki az emberbõl, a többiek csak mosolygást. A szánalmas mosolygást. Batman és Superman, mint két szürke katona, a gyerekek az ilyen bábukat vágják elsõként a falhoz, én felnõttként pedig csak szánni tudom a szenvedõ Ben Affleck - Henry Cavill párost.
  Nem vagyok Marvel rajongó, filmrajongó vagyok, mindenevõ, de ez színvonaltalan, minden forintot bánok, amit kifizettem. Ráadásul meghívtam a fiam, hogy ne egyedül menjek a moziba, így duplán fizettem. Az Õ kritikája, ennyi : elaludt a filmen.
  5/10, Gadot miatt, amúgy nyugodtan mondhatom szinte nézhetetlen, csak, ha valaki nevetni akar mások szánalmas próbálkozásán. Én drukkoltam, hogy végre összejöjjön valami, de ez kínos volt.

  értékelése: 7/10
  2017 nov. 21. - 08:56:04

  A fõ gonosz meg sem halt, kezdjük ott, ugyanis visszament a saját bolygójára! Gratulálok jól megnézted. De egyébként Darkside lesz a fõgonosz, utalások is voltak rá, ez csak elõörs volt.
  Egyébként nagyon is jó film lett. A DC határozottan kijött a gödörbõl. Azonban kíváncsi lennék Zack eredeti 170 perces verziójára. Ez a 2 óra kevés volt az új karakterek bemutatására. Supermant tényleg brutál erõsre csinálták, de amúgy is õ messze a legerõsebb karakter köztük, szóval annyira nem meglepõ. Azt azonban nem érzem, hogy a többiek elõl elvenné a rivaldafényt, vagy a dicsõséget és ezáltal feleslegessé tenné õket, ugyanis most is csapatmunkával gyõztek.

  Mindent összevetve aki szerint ez szar film lett, az már megszokásból fikázza a filmeket, nem csak a DC-seket hanem úgy általában.
  Erõs 7/10. Simán többször nézõs.

  értékelése: 10/10
  2017 nov. 20. - 15:51:25

  egyedül 2 dolog nem tetszett.
  SPOILER/SPOILER Superman-t irreálisan erõssé tették, szinte az összes tagot lekörözi még ha együtt vannak is. Erre nem nagyon lehet alapozni, mert ezzel akárki jön a Föld ellen Superman lezúzza a többiek, meg ott maradnak ellenfél nélkül. Az animációs filmekben nem nagyon ezt a helyzetet tapasztaltam. Persze erõsebb mindenkinél ...de nem ennyire. SPOILER/SPOILER
  A másik a rövid idõtartam. Ez a 120 percet én kevésnek találtam. Simán elférhetett volna még több karakterépítés ( fõleg, hogy újak) háttérsztori, jelenetek bõvítése stb.

  De ezeken kívül tényleg egy nagyon laza, szórakoztató film volt 10/8

  értékelése: 6/10
  2017 nov. 20. - 11:59:05

  10/6.jóindulattal.

  értékelése: 10/10
  2017 nov. 20. - 07:58:36

  Kezd kicsit magára találni a DC, teljesen nézhetõ lett a film.