Az űrsepregetők

Bakancslistához adom
Seungriho
16 éven aluliak számára nem ajánlott dél-koreai kalandfilm, akciófilm, 136 perc, 2021

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

2092-ben négy, álmokat kergető űrsepregető hatalmas titkokra bukkan, miközben megpróbálnak eladni egy fiatal humanoidot.
Forgalmazó: Netflix

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
Hokunda 2022 jan. 13. - 00:01:20 9/10
Ez egy igazi űrkalóz film. Kicsit olyan, mintha Han Solo kalandjairól szólna. Eredeti nyelven néztem, mert nem volt szinkron és meglepődtem, hogy elég sok nyelven beszélnek a filmben. Hasznos a magyar felirat.
Ahogy mostanában a sci-fi mesék, ez sem akar komoly lenni. Igazából nincs mit komolyan venni rajta. Egy bukott hős, aki újra hőssé válik. Cserébe rendkívül szórakoztató és nagyon látványos. A lendülete nem hagy unatkozni. Könnyed esti kalandnak ideális. Érdekes fricska, hogy a hatalom emberei mind angolul beszélnek a filmben és a hőseink szembeszállnak a hatalommal.
7/10
Ivy00 2021 dec. 31. - 01:19:41 7/10
Simán nézhető sci-fi akciófilm. Kicsit tartottam tőle, de végig le tudott kötni, nem csak akció van benne, de érzelmek és humor is. Ezek ellensúlyozzák a hibákat, mert azért azokból is akad bőven, főleg, ami a fizikát illeti. A realitásból sokat áldoztak a látvány kedvéért, és a végét picit túlbonyolították. Mindenesetre egészen jól szórakoztam, szerintem nem rosszabb, mint némelyik, hasonló kategóriában készült amerikai film.