Az utolsó menet

Bakancslistához adom
Kids Run
18 éven aluliak számára nem ajánlott német romantikus film, krimi-dráma, 104 perc, 2020

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

A film egy egykori ökölvívó, Andi Jovanovic történetét meséli el, egy félelmetesen erős emberét, akit a végsőkig próbára tesz, hogy próbálja megtartani a három gyermeke feletti felügyelet jogát és gondoskodni róluk, miközben melósként küzd a megélhetésért és hogy elkerülje a kilakoltatást. Amikor a végsőkig szorul a hurok körülötte, volt barátnőjéhez, Sonjához fordul, aki legfiatalabb gyermeke, Fiou édesanyja és élete igazi szerelme. De miután Andi elveszíti munkáját, Sonja ragaszkodik hozzá, hogy visszaadja a pénzt, különben nem engedi, hogy láthassa Fiout. Andi reméli, hogy problémái megoldódnak, ha megnyeri az amatőr bokszversenyt: így kifizetheti az adósságot, és méltónak bizonyulhat Sonja és Fiou visszaszerzésére.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
sexykex 2022 jún. 05. - 20:31:17 7/10
Elállt a szavam. A rendező néni vagy nem látta a Rockyt, vagy nem tetszett neki. Viszont sikerült egy egészen ritka állatfajt bemutatnia: a végtelenül ostoba, tanulatlan, de gyermekszerető és a nőkkel szemben is fölöttébb lovagias férfit. Ő az abszolút, a nagybetűs APA. Igazán kár, hogy a cicákat nem kedveli ennyire, mert akkor a lányok megőrülnének érte. Vagy tőle!
8/10
Katalin93 2021 okt. 29. - 19:29:17 8/10
Romantikusnak semmiképp nem mondanám. Kőkemény film a való életről a szegényebb, iskolázatlan rétegben. Szomorú, hogy ilyen sorsok léteznek.