Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk

Bakancslistához adom
Bad Boys for Life
BA - 16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akcióthriller, komédia, 2020

A rosszfiúk rossz fiúk maradnak. A korábbi két Bad Boys film sztárja, Will Smith és Martin Lawrence újra járőrpárba áll, hogy szembeforduljon mindennel, ami rossz, erőszakos, bűnös, vagy jobb kocsija van, mint az övék.
Pedig Marcus már a korai nyugdíjra készülő rendőrfelügyelő, Mike pedig az életközépi válsága mélyén dagonyázik. Ez így is maradhatna jó sokáig, ha fel nem bukkanna egy albán zsoldosvezér, akinek egyszer régen elkapták a testvérét. És ez az albán valami különlegeset ígér nekik – és Miami újra a feje tetejére áll.

A gyors, vicces, akciódús filmek műfajteremtő alapdarabjának harmadik részét régóta várják a mozirajongók. Most az eredeti főszereplők és az eredeti alkotók együtt garantálják, hogy az új Bad Boys lesz olyan vagány, mint az eddigiek voltak!
Bemutató dátuma: 2020. január 16. Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Hozzászólások

szucsgyula 2018 aug. 21. - 15:11:03 Előzmény sornersby
Jó lesz az 2019-nek vagy 2020-nak is. ;)
sornersby 2016 okt. 15. - 12:05:49
A tavalyi év második felében kezdett el újra éledezni a régóta várt Bad Boys 3, melynek elõzõ része már több, mint 13 éve jött ki a mozikban, de a franchise azóta is töretlen népszerûségnek örvend. A Sony elõször egy premierdátumot adott ki a projekttel kapcsolatban, melyben egy nagyon optimista, 2017. februári idõpontba helyezte a film mozikba küldését, ám a megfelelõ rendezõ, a kész forgatókönyv és az elengedhetetlen Will Smith-Martin Lawrence duó hiányában ezt már akkor tudni lehet, hogy csúszni fog a film.

Azóta viszont kiderült, hogy Joe Carnahan majd a filmet, valamint biztossá vált a Smith-Lawrence páros visszatérése is. A minap pedig azt is megtudtuk, hogy a film mostantól Bad Boys for Life címen fut, és a premiert is eltolták, egészen 2018. januárig, ahol majd az Útvesztõ széria befejezõ részével, a Halálkúrával kell megküzdenie a nézõk kegyeiért.

A sztoriba egyelõre nem nyerhetünk bepillantást, a tervek szerint a Bad Boys for Life forgatása az idei év végén kezdõdhet, de legkésõbb 2017. januárjában meg kell kezdeni a munkálatokat, különben további csúszás várható.

Bemutató dátuma: 2018. január 11.
Parno Graszt lemezbemutató koncert a Müpában február 14-én!