Badman – A nagyon sötét lovag

Bakancslistához adom
Super-héros malgré lui
16 éven aluliak számára nem ajánlott francia akció-vígjáték, 82 perc, 2022

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

Cédric, a hányattatott sorsú filmszínész bárhogy próbálkozik, nem sikerül elérnie a várt áttörést karrierjében… egészen addig, amíg egy véletlennek hála ölébe nem pottyan egy álomlehetőség:felkínálják neki Badman, az első francia szuperhős szerepét. Öröme azonban nem tart sokáig, mert beüt a krach – az első forgatási napról hazafelé tartva balesetet szenved, elveszíti az emlékezetét és zavarodottságában azt hiszi, tényleg ő Badman. Így hát felölti a szuperhőshacukát és beleveti magát az éjszakába, hogy nekilásson az igazságosztásnak.
Bemutató dátuma: 2022. június 2. Forgalmazó: Prorom Entertainment Kft.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
gyakuri jún. 19. 21:12:15
Aki látta a filmet, attól kérdezném, hogy a korhatár besorolása miért 16+ ??? Az előzetesből számomra nem derül ki. Esetleg nagyon obszcén a nyelvezete, vagy véres jelenetek vannak benne, vagy látványos szexjelenetek? Jogos a 16-os karika, vagy 12-13 éves gyereket is nyugodtan bevihetek rá?
10/10
Sugar7 jún. 11. 21:16:49 10/10
Nagyon tetszett, mint általában a Philippe Lacheau filmek. Jókat nevettünk, végig szórakoztató volt, de a legjobb a zárójelenet! Az mindent visz. 10/10 a maga műfajában.
9/10
stefanis jún. 08. 22:13:37 9/10
Végre egy tényleg szórakoztató francia film :-), Blődli, de annak is szánták és abban egész jó!
8/10
Nico71 jún. 05. 21:44:01 8/10
Aki szereti ezt a filmes kvartettet, akkor nem fog csalódni. Igaz, egyedi humoruk van, eléggé sablonosak a filmjeik, de számtalan nevettetőnek van hasonlóan visszatérő stílusa. Nálunk az egész család kedveli őket.
Szórakoztató, még akkor is, ha nem ez a legkidolgozottabb alkotásuk. Egyes poénoknál a hasunkat fogtuk, főként, amikor halmozódtak. Még a képünkbe tolt reklámokat is humorosra vették, ami nekünk átjött. A moziban elég sokan voltak és igen nagy nevetés volt, állítom, mindenki jól szórakozott.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu