Film

Balerina /Ballerina/

magyarul beszélő, francia-kanadai családi animációs film, 89 perc, 2016 6 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

34 szavazatból
Szerinted?
A Franciaország távoli csücskében, egy árvaházban élő kis Félicie-nek egyetlen szenvedélye van: a tánc. Legjobb barátjával, a feltalálói babérokra törő Victorral vakmerő szökési tervüket végrehajtva Párizs felé veszik az irányt, a fények városába, ahol éppen csak belekezdtek az Eiffel-torony építésébe! Félicie-re sosem tapasztalt küzdelmek várnak; legjobb formáját kell hoznia és tanulnia kell hibáiból, hogy valóra váltsa legvadabb álmát: ő legyen a párizsi opera prímabalerinája.

Bemutató dátuma: 2017. január 19. (Forgalmazó: Fórum Hungary)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


szeptember 24. 13:24
Ebben teljesen igazad van. Sablonos volt az egész. Akinek ez tetszett nem igazán tudja, hogy milyen zenére is táncolnak a "balerinák". Senkinek nem ajánlom!!

szeptember 24. 13:21
Egyszer nézhetős, de ha lenne gyerekem biztos nem nézetném meg vele. Borzalmasak a zenék és nagyon bugyuta, egyszerű a története, teljesen jelentéktelen mondanivalóval. Nem tudom miért sablonos pop számokat kellett végig játszani egy olyan animációban, ami a komoly zenére táncoló balerinákról szól. Egyértelmű, hogy a rendezők/szerkesztők sosem láttak még balett előadást és nem hallottak még klasszikus komoly zenét sem, sőt azt se tudják eszik vagy isszák-e a diótörőt :D .. Egyedüli pozitívum az animálása, ami szép volt nagyon.

augusztus 8. 05:28
Nagyon megfogott. Kedves, humoros, megható mese volt. Jó történet vezetéssel, érdekes karakterekkel. Bájos mese volt, melyben megtalálhatóak voltak a mozgalmas jelentek, és a megható szívet melengető részek is. De a mese végén egy kis negatív hatás is ért, s ahogy látom más is így gondolja. Ezért le kell írnom, hogy teljesen egyet értek Zorával. A mese végén az volt az első kérdésem, hogy : \"Miért nem a diótörő zenéjét adják?\"

Összes hozzászólás