Film

Beépülve: Az Escobar ügy /The Infiltrator/

amerikai krimi, 2016

Értékelés:

35 szavazatból
Szerinted?

  A megtörtént eseményeket feldolgozó film cselekményének középpontjában a kábítószerellenes osztály (DEA) ügynöke, Robert Mazur áll, aki 1980-ban nagyban kivette a részét minden idők legnagyobb drogbárójának, Pablo Escobar szervezetének felszámolásából. A férfi sikeresen beépült az alvilágba, sőt, Emira Abreau segítségével sikerült elnyernie Escobar bizalmát is.

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Vélemény:


  2017. november 10. 20:23
  Felénél ki is kapcsoltam. Annyira elcsépelt már ez a sztori és ameddig láttam ráadásul semmi izgalmas sem történt. Lehet, hogy túl sok ilyen témájú filmet láttam már, ezért nem tudott lekötni. A színészek sem hoztak semmi átlag felettit.
  5 pontot azért kap, mivel annak aki nem sok ilyet látott egyszer nézhető.

  2017. március 20. 19:00
  Egyszer nézős lett a film valóban, viszont egyszer érdemes is megnézni. Próbáltak a valóság talaján maradni, ami nekem különösen tetszett. Igen, nem vitték túlzásba a lövöldözést, ami egyáltalán nem gond, viszont azért volt benne jó pár feszült jelenet. A vége pedig elgondolkodtató. A színészi játékkal nem volt gond, fel lehetett volna turbózni a filmet valóban, de én örülök, hogy nem tették, ez a történet ennyi. 7/10

  2016. november 27. 17:16
  Egyszer meg lehet nézni, de olyan baromi nagy izgalmakat nem tartogatott a film.

  Összes hozzászólás