Film

Bocsáss meg, kedvesem!

/Plaire, aimer et courir vite / Sorry Angel/
francia romantikus dráma, 132 perc, 2018 16 éven aluliak számára nem ajánlott
    • f

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Párizs, 1993. A harmincas éveiben járó Jacques közepesen sikeres író. Gyereke anyjától külön él, de aktívan részt vesz a kisfiú nevelésében. Magánéletében és munkájában is egyre nehezebb akadályokat kell leküzdenie. Egy előadás miatt Bretagne-ba utazik: itt ismeri meg a huszonéves Arthurt, aki filmrendezőnek készül, és alig várja, hogy kitörhessen unalmas vidéki életéből. A két férfi szenvedélyesen egymásba szeret…

Bemutató dátuma: 2019. április 11. (Forgalmazó: Cirko Film)

Stáblista:


Vélemény:

szavazat: 2/10 április 16. 18:11:22
április 16. 18:11:22
Végigszenvedtem a bő 2 órát, enyhe cukorsokkot lehet kapni a filmtől, annyira szirupos. Plusz ott van a rendkívül irritáló főszereplő, aki a modorosság világbajnokságán simán dobogós lehetne. Magázza a szeretőjét, megalázóan kioktatja, aki ezt jó néven veszi... Eleve rejtély, mit eszik a srác rajta.
A polgárpukkasztónak szánt szexjelenetek leginkább kínosak. Nem véletlenül 16-os korhatár, igazából nagyobb az egésznek a füstje, mint a lángja.
És annyira, de annyira lehet tudni a film végét, amibe azért melodráma fért bőséggel. SPOILER: mikor a főhős éjszakai sétára indul és a bazsarózsát (vagy mit) szagolgatja, szívesen kivettem volna az előttem lévő ülésből a hányászacskót, ha repülőn ültünk volna.
Tömény giccs és értelmezhetetlen ömlengés.
Két pont, az is ajándék.
április 10. 16:11:11
április 10. 16:11:11
Igazából egy hetero-romantikus francia filmtől is bealudhatnékom támad; miért mennék el egy homo verzióra...