Film

Bukós szakasz /Chips/

magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték, 100 perc, 2017 16 éven aluliak számára nem ajánlott

Értékelés:

71 szavazatból
Szerinted?

  Kaliforniában mindig süt a nap. Valamint lopják az autókat, akadályozzák a mentősöket, míg mások túl gyorsan száguldoznak vagy lerobbannak a sztrádán, esetleg eltévednek, elvesznek, elrabolják őket?
  De azért van a sztrádarendőrség, hogy ilyen esetekben a helyszínre siessen.
  És azért van a sztrádarendőrség két leggyorsabb, legtöbbet dumáló, legbalhésabb motoros zsaruja, hogy mindig először érkezzen a helyszínre, és szükség szerint bevesse magát: szereljen, szeressen, üldözzön és nyomozzon...

  Bemutató dátuma: 2017. március 23. (Forgalmazó: InterCom)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  Szereplők

  Frank 'Ponch' Poncherello
  Jon Baker
  Clay Allen
  Brian Grieves
  Lindsey Taylor

  Vélemény:


  január 3. 11:25
  Tök jó film, nekem tetszett. 9/10.

  2017. december 12. 11:44
  nem tartottam sokra Dax-et, de ez után a film után megváltozott a véleményem róla :D a film maga nem a legjobb, de sokat lehet rajta nevetni, és ami miatt pozitívan csalódtam az a rendezés, szerintem profi lett! Az meg plusz pont, hogy ahoz képest hogy Dax Shepard rendezte és írta, nem körülötte forog az egész film, sokkal inkább Michael Pena a \"főszereplő\". Engem meglepett, profi munka, és a poénok is ütnek :)

  2017. november 8. 22:45
  Istenkirály film volt ! :-) Nagyon bírtam a poénokat, és akcióban sem volt hiány. Viszont néhol olyan érzésem volt, mintha hosszabban vágtak volna bele utómunkában a filmbe, mint kellett volna. Egyes jeleneteknek mintha az eleje hiányzott volna.

  Összes hozzászólás