Candy: Halál Texasban

Bakancslistához adom
Candy
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai minisorozat, dráma, bűnügyi tévéfilmsorozat, 50 perc, 2022

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

A „Candy: Halál Texasban” című sorozat egy megtörtént esetet dolgoz fel: 1980-ban Texasban Candy Montgomery háziasszony, anya a vádlottak padjára kerül…
Candy mindent az elvárt módon tett – jó férj, két gyerek, szép ház –, azonban egy ponton már nem bírt tovább megfelelni az elvárásoknak, a feszültség egyre nőtt benne… Majd olyan esemény következett be, amelynek kiváltó oka, pszichés mozgató rugója a mai napig nem teljesen tisztázott; a sorozat Candy szemszögéből próbálja bemutatni a történteket. A minisorozat szereplői olyan sztárok, mint Jessica Biel, Timothy Simons, Melanie Lynskey, Pablo Schreiber vagy Raúl Esparza.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Estudante_ 2022 nov. 13. - 23:10:18
A nyomozót ki játssza? Tisztára mint Justin Timberlake!
9/10
KDBianka 2022 okt. 23. - 19:15:51 9/10
Jessica Biel nagyon jól játszik a sorozatban. Az összes rész hangulata hozza a '80 éveket. Érdemes megnézni.
9/10
Ildikó Nóra 2022 okt. 14. - 14:50:30 9/10
Az igaz történet alapján készült sorozatot érdemes megnézni, kikapcsolódásnak teljesen jó. Érdekes volt végig, tetszett a szereposztás, a színészi alakítások, filmzene, helyszín, ruhák, kiegészítők is. A főszereplőknek jól állt a szerep és jól is játszottak, a szinkron is jó. (Szerintem Jessica B-nek jobban állnak a sorozatok, jobban játszik bennük, mint filmekben.) Egyedül Justin T. karaktere (rendőr) volt kicsit vicces, a kinézete is komikus, mintha egy paródiában lett volna, ez az egyedüli, ami nem tetszett.