Charlie angyalai

Bakancslistához adom
Charlie's Angels
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akciófilm, kalandfilm, vígjáték, 119 perc, 2019

Értékelés:

28 szavazatból
Szerinted?

Három angyal vigyáz a világra. Nincs szárnyuk, és nem fehér ruhában énekelgetnek: hanem gyorsak, vadak, veszélyesek – és nagyon dögösek. És mindannyian Charlie Townsend alkalmazásában állnak.

Az elmúlt évtizedekben Charlie, a titokzatos főnök detektívügynöksége nagyra nőtt: már az egész világon vállnak felderítő- és őrző-védő munkát – és így persze a megbízók is nagyon sokfélék lettek. A filmben szereplő különlegesen kiképzett három nő az egyik külföldi akciókra szervezett egység tagja. Erő, ész, kacérság és humor a fegyverük – és nem félnek használni.

A legendás tévésorozat és a Diaz-Barrymore-Liu trió nagy sikerű filmjei után itt az új generáció: ismét három lenyűgöző női magánügynök küzd és nyomoz!
Bemutató dátuma: 2019. november 28. Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
lj 2019 dec. 28. - 22:22:24 2/10
Nő vagyok és feminista, de ez egy nagyon hosszúra nyújtott tampon reklámnak tünt.
1/10
darkbull 2019 dec. 06. - 09:47:48 1/10
Az Oceans 8-ba még bele lehetett magyarázni, hogy miért készült, nagyon gyenge lett az is, de ott még volt értelme a pc szövegnek. De itt? Már az eredeti is egy feminista sorozat volt, a 2000 környéki filmek is, most rátettek még egy lapáttal és nagyon átestek a ló túlsó oldalára.
A film bugyuta, vannak nézhetően bugyuta akciófilmek, ami másfél óra kikapcsolás az agynak, egy nehéz nap után pont jó az is. És vannak az ilyen bicskanyitogatóan, idegesítően bugyuta filmek, mint ez is (vagy a Riviéra vadorzói remake). Banks asszonyság színésznek sem volt top, rendezőként körökkel alulmúlja a színészi teljesítményét.
A főszereplők: két csinos, feltörekvő, de nem túl tehetséges színésznőcske és egy tehetséges, de számomra ellenszenves, visszataszító nő. Az a haj, azok a ruhák, sajnos kezd elterjedni ez a "stílus" az utcán is, nem csak tizenéves kislányokon. Mintha egy béna 60-70-es évek paródia jelmezkészlete lenne Stewart ruhásszekrénye. És nem csak ebben a filmben, google képkereső ugyanezt a visszataszító "stílust" dobja ki rá oldalakon át.
"Erő, ész, kacérság és humor a fegyverük – és nem félnek használni." Az első megvan, a többi sehol.
McJames 2019 dec. 02. - 00:37:00 Előzmény armedtel
Szabadság, testvériség, egyenlőség, mi más? Ja, egy kis értelem, logika, belátás, segítőkészség, béke - ilyesmi is jól jönne, és nem csak azért mert hamarosan itt a karácsony. ;)
armedtel 2019 nov. 30. - 18:40:09
senkit sem érdekel eme alkotás? akciók, humor, szép lányok, feminizmus, mi kell még?
Parno Graszt nagykoncert
2020. február 14., 20:00, MÜPA Parno Graszt nagykoncert

Vendég: Ferenczi György

Jegyvásárlás