Charlie angyalai

Bakancslistához adom
Charlie's Angels
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akciófilm, kalandfilm, vígjáték, 119 perc, 2019

Értékelés:

66 szavazatból
Szerinted?

Három angyal vigyáz a világra. Nincs szárnyuk, és nem fehér ruhában énekelgetnek: hanem gyorsak, vadak, veszélyesek – és nagyon dögösek. És mindannyian Charlie Townsend alkalmazásában állnak.

Az elmúlt évtizedekben Charlie, a titokzatos főnök detektívügynöksége nagyra nőtt: már az egész világon vállnak felderítő- és őrző-védő munkát – és így persze a megbízók is nagyon sokfélék lettek. A filmben szereplő különlegesen kiképzett három nő az egyik külföldi akciókra szervezett egység tagja. Erő, ész, kacérság és humor a fegyverük – és nem félnek használni.

A legendás tévésorozat és a Diaz-Barrymore-Liu trió nagy sikerű filmjei után itt az új generáció: ismét három lenyűgöző női magánügynök küzd és nyomoz!
Bemutató dátuma: 2019. november 28. Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
nikato ápr. 15. 13:52:21 1/10
Ha jól értem minden városban van egy Bosley? Mai technikával még rendes photoshopokat sem tudtak csinálni, amivel minden képre odatették Patrick Stewart-ot. Gusztustalan "mai" hulladék film, szégyent hozva az eredeti sorozatra, ennek a filmnek megint annyi értelme volt, hogy legyen benne színesbőrű és meleg színész. Nem mellesleg iszonyú zenékkel volt teletűzdelve! Más is lehetett volna ennek a filmnek a címe! Egyetlen jó pont az a 10 másodperc amikor Jaclyn Smith cameozik.
3/10
Garott márc. 31. 23:10:59 3/10
Ennek a filmnek a létjogosultsága teljesen értelmezhetetlen. A korábbi Charlie angyalai is erős nőkről szólt, és emancipációról, így mivel ez már nem lett volna újdonság, azerét ezt az egészett felszorozták 1000-el.

A filmben minden női karakter jó és kész. Az összes férfi pedig gonosz, kivéve a meleget, és azt akivel az egyikük összejön. De a többi az. De akkor mi van a vezetőükkel? Természetesen Charlie is nő. Hogy is lenne más mint nem nő egy olyan filmben ahol a rendező beleírja magát főszereplőnek a filmjébe.


Az akciók baromi bénák, az egyik jelenetből a másikba esünk át sokszor értelmetlenül. Jó példa a lóversenyes rész. Arra egy producer sem mondta, hogy mi a fenének kellett? Az egyész vagy 15 perc, és az egész teljesen felesleges volt. A verekedések teljesen hiteltelenek voltak. Pont mostanában jöttek vissza a reális harcok hosszú snittekkel, ahol a szereplők sérülnek, és kifáradnak. Na itt ilyen nincs.
A történetet szidni nem nagyon lehet, mert az nincs. Az egész olyan, mintha az összes régi James Bond filmet öszeturmixolták volna, a férfi szereplőket kicserélték volna nőkre, és a dialógusok megírását odaadták volna Vin Dieselnek.
A film azért 3-as mert az alatt csak akkor adok filmek pontot, ha az semmi nyomát nem mutatja annak. Ez tényleg egy film, csak baromi szar.
Ha egy pozitív dolgot ki kellene emelnem, akkor az, hogy mind a közönség mind a kririkusi vélemény szeint egybehangóan szar az egész, és a pénztáraknál is megbukott, így valószínű jó ideig nem engedik Elizabeth Banks-et filmet készíteni.
3/10
Domján Ákos márc. 24. 10:59:55 3/10
Ez egy akkora B kategóriás film amit még Luc Besson sem mentett volna meg.Kár, hogy elvállalta Naomi Scott, ő az egyetlen értékelhető színésznő benne, az Aladdinban szerettem.
3/10
csanyi82 márc. 15. 08:17:45 3/10
Egyszer nézős akciófilm lenne jó látványvilággal, ha nem mondanák el benne 5 percenként, hogy "Mi nők, ilyenek vagyunk...", ami ugyanolyan általánosítás és szexizmus, mint ha egy férfi szereplő szájába adnák ezeket a szavakat. Emiatt nézhetetlen.
5/10
Atis88 márc. 01. 07:42:22 5/10
Egyszer nézhető, de sokminden nagyon túl van benne tolva. Részletezni nem fogom, már megtették előttem.
2/10
lj 2019 dec. 28. - 22:22:24 2/10
Nő vagyok és feminista, de ez egy nagyon hosszúra nyújtott tampon reklámnak tünt.
1/10
darkbull 2019 dec. 06. - 09:47:48 1/10
Az Oceans 8-ba még bele lehetett magyarázni, hogy miért készült, nagyon gyenge lett az is, de ott még volt értelme a pc szövegnek. De itt? Már az eredeti is egy feminista sorozat volt, a 2000 környéki filmek is, most rátettek még egy lapáttal és nagyon átestek a ló túlsó oldalára.
A film bugyuta, vannak nézhetően bugyuta akciófilmek, ami másfél óra kikapcsolás az agynak, egy nehéz nap után pont jó az is. És vannak az ilyen bicskanyitogatóan, idegesítően bugyuta filmek, mint ez is (vagy a Riviéra vadorzói remake). Banks asszonyság színésznek sem volt top, rendezőként körökkel alulmúlja a színészi teljesítményét.
A főszereplők: két csinos, feltörekvő, de nem túl tehetséges színésznőcske és egy tehetséges, de számomra ellenszenves, visszataszító nő. Az a haj, azok a ruhák, sajnos kezd elterjedni ez a "stílus" az utcán is, nem csak tizenéves kislányokon. Mintha egy béna 60-70-es évek paródia jelmezkészlete lenne Stewart ruhásszekrénye. És nem csak ebben a filmben, google képkereső ugyanezt a visszataszító "stílust" dobja ki rá oldalakon át.
"Erő, ész, kacérság és humor a fegyverük – és nem félnek használni." Az első megvan, a többi sehol.
McJames 2019 dec. 02. - 00:37:00 Előzmény armedtel
Szabadság, testvériség, egyenlőség, mi más? Ja, egy kis értelem, logika, belátás, segítőkészség, béke - ilyesmi is jól jönne, és nem csak azért mert hamarosan itt a karácsony. ;)
armedtel 2019 nov. 30. - 18:40:09
senkit sem érdekel eme alkotás? akciók, humor, szép lányok, feminizmus, mi kell még?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu