Csodapark

Bakancslistához adom
Wonder Park
6 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai-spanyol animációs vígjáték, kalandfilm, 85 perc, 2019

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

June, az optimista, élénk fantáziájú kislány felfedezi, hogy az erdőben egy hihetetlen vidámpark van elrejtve. A csodapark tele van fantasztikus játékokkal és vicces beszélő állatokkal, ugyanakkor nagy fejetlenség uralkodik ezen a bámulatos helyen...
June rájön, hogy a park a saját képzeletének szülötte, így csak ő képes helyrehozni. June-ra vár a feladat, hogy a fantasztikus állatokkal összefogva megmentse ezt a varázslatos helyet, és újra megteremtse a csodát a csodaparkban.
Bemutató dátuma: 2019. április 18. Forgalmazó: UIP-Duna Film

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
Walaky83 aug. 24. 20:18:34 9/10
Akik lehúzták a filmet azok vagy nem nézték végig vagy egy egészen más filmet láttak! Remek film egy kislányról és annak édesanyyához fűződő kapcsolatáról. Humoros, aranyos, kedves mese kisgyerekek számára is!

Akik előttem írtak:

1., "halál" - hol? Nem hal meg senki!2., "depresszió" - mármint, hogy hiányzik az anyukája a kislánynak? Ez tényleg depressziós állapot?Most őszintén, nem megrázóbb az Oroszlánkirálynál!


4/10
Big.boy máj. 25. 19:52:34 4/10
Halál, sötétség, depresszió, elmúlás, betegség, zombi csimpánzok (?!)... Csak hogy a főbb témákat említsem.

Egyáltalán nem való kisgyerekeknek, és ezek a témák nem is túl szórakoztatóak semmilyen korosztálynak.

Mintha az egész mese egy gyerek rémálmáról szólna.

A látványvilága amúgy rendben van, semmivel nem rosszabb mint egy Disney filmnek.
8/10
E-Zsolesz máj. 08. 20:52:29 8/10
Általában - most már pedagógiai szakmám által is - én szoktam szigorúan állni a Filmiroda 6-os karikájával szemben és most mégsem értem ezeket a szigorú kommenteket. :-) Ezért úgy gondoltam, hogy megosztom a véleményemet a filmről.
A film kezdetben egy szép anya-lánya kapcsolatra épít és problémás élethelyzetből adódóan egy jó mélységgel is tovább vágtathatna a történet. Ám képzeletbeli világ megjelenésével számomra már nem volt akkora komolysága és súlya a történetnek, illetve sok-sok évet követően a mai "kamaszos" modern animációk között ez meglepő módon csak egy egyszerűen szórakoztató bájos mesévé vált. Egyáltalán nem egy rossz animáció, de hosszú idő után ezt most nem a 30 éves koromhoz találták ki. Az eddigi Young Adult animációs alkotások után én ezt most kifejezetten kisgyermekes családoknak ajánlanám. El tudtam volna képzelni a történet kibővítését a képzelet és a gondolat hatalmának magyarázatával, de a készítők jelenleg talán tudatosan nem másztak bele ilyesmibe. :-)
Ami másképpen tényleg zavaró: a Filmiroda szokásos agyament 6-os karikája, ami sok esetben rettentően kevés és ahhoz viszonyítva jelen esetben mégis alig-alig jelent bármit is. A Filmiroda rendkívül összeszedetlen, valaki gatyába rázhatná. Meglátásom szerint ez most tényleg egy egyszerűen szórakoztató bájos mese, hasonlítsuk össze például a többrétegű Zootropolis-szal és a Filmiroda össze-vissza szórogatott 6-os karikájával.
5/10
csavarlazito máj. 05. 17:40:33 5/10
A 6 éves karika helyett 12-est raktam volna. Nem gyereknek való film. Felnőttnek meg már nem. Ez egy elcseszett film. Ráadásul nem is vicces.
1/10
rottentomatoHun máj. 05. 17:22:02 1/10
depresszió, akció, zombik -nem gyereknek való téma. a trailer és a teljes film köszönőviszonyban nincs egymással. nem ajánlom
http://24-hu.id.st/ márc. 24. 00:44:33
A hozzászólás moderálva lett.
Filmek Online márc. 16. 12:19:33
A hozzászólás moderálva lett.
Parno Graszt lemezbemutató koncert a Müpában február 14-én!