Csodapark

Bakancslistához adom
Wonder Park
6 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai-spanyol animációs vígjáték, kalandfilm, 85 perc, 2019

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

June, az optimista, élénk fantáziájú kislány felfedezi, hogy az erdőben egy hihetetlen vidámpark van elrejtve. A csodapark tele van fantasztikus játékokkal és vicces beszélő állatokkal, ugyanakkor nagy fejetlenség uralkodik ezen a bámulatos helyen...
June rájön, hogy a park a saját képzeletének szülötte, így csak ő képes helyrehozni. June-ra vár a feladat, hogy a fantasztikus állatokkal összefogva megmentse ezt a varázslatos helyet, és újra megteremtse a csodát a csodaparkban.
Bemutató dátuma: 2019. április 18. Forgalmazó: UIP-Duna Film

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
Big.boy máj. 25. 19:52:34 4/10
Halál, sötétség, depresszió, elmúlás, betegség, zombi csimpánzok (?!)... Csak hogy a főbb témákat említsem.

Egyáltalán nem való kisgyerekeknek, és ezek a témák nem is túl szórakoztatóak semmilyen korosztálynak.

Mintha az egész mese egy gyerek rémálmáról szólna.

A látványvilága amúgy rendben van, semmivel nem rosszabb mint egy Disney filmnek.
8/10
E-Zsolesz máj. 08. 20:52:29 8/10
Általában - most már pedagógiai szakmám által is - én szoktam szigorúan állni a Filmiroda 6-os karikájával szemben és most mégsem értem ezeket a szigorú kommenteket. :-) Ezért úgy gondoltam, hogy megosztom a véleményemet a filmről.
A film kezdetben egy szép anya-lánya kapcsolatra épít és problémás élethelyzetből adódóan egy jó mélységgel is tovább vágtathatna a történet. Ám képzeletbeli világ megjelenésével számomra már nem volt akkora komolysága és súlya a történetnek, illetve sok-sok évet követően a mai "kamaszos" modern animációk között ez meglepő módon csak egy egyszerűen szórakoztató bájos mesévé vált. Egyáltalán nem egy rossz animáció, de hosszú idő után ezt most nem a 30 éves koromhoz találták ki. Az eddigi Young Adult animációs alkotások után én ezt most kifejezetten kisgyermekes családoknak ajánlanám. El tudtam volna képzelni a történet kibővítését a képzelet és a gondolat hatalmának magyarázatával, de a készítők jelenleg talán tudatosan nem másztak bele ilyesmibe. :-)
Ami másképpen tényleg zavaró: a Filmiroda szokásos agyament 6-os karikája, ami sok esetben rettentően kevés és ahhoz viszonyítva jelen esetben mégis alig-alig jelent bármit is. A Filmiroda rendkívül összeszedetlen, valaki gatyába rázhatná. Meglátásom szerint ez most tényleg egy egyszerűen szórakoztató bájos mese, hasonlítsuk össze például a többrétegű Zootropolis-szal és a Filmiroda össze-vissza szórogatott 6-os karikájával.
5/10
csavarlazito máj. 05. 17:40:33 5/10
A 6 éves karika helyett 12-est raktam volna. Nem gyereknek való film. Felnőttnek meg már nem. Ez egy elcseszett film. Ráadásul nem is vicces.
1/10
rottentomatoHun máj. 05. 17:22:02 1/10
depresszió, akció, zombik -nem gyereknek való téma. a trailer és a teljes film köszönőviszonyban nincs egymással. nem ajánlom
http://24-hu.id.st/ márc. 24. 00:44:33
A hozzászólás moderálva lett.
Filmek Online márc. 16. 12:19:33
A hozzászólás moderálva lett.