Film

Démonok között 2. /The Conjuring 2/

magyarul beszélő, amerikai horror, 133 perc, 2016 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

120 szavazatból
Szerinted?
A paranormális esetek két világhírű kutatója, Ed és Lorraine Warren (Patrick Wilson és Vera Farmiga) valós, lejegyzett esetei között az egyik legmeghökkentőbb ez a történet. A páros ismét egy bajba került családon segít, és egy bajt okozó házat szeretne megtisztítani az ártó szellemektől.
Ezúttal Angliába hívják őket: egy négy gyerekét egyedül nevelő anya könyörög a démonűzők segítségéért: két lánya egyre furcsább jelenségeket tapasztal a vén házban. És ami eleinte játéknak tűnt, az nemsokára megállíthatatlan, borzasztó valósággá válik...

Bemutató dátuma: 2016. június 9. (Forgalmazó: InterCom)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


augusztus 20. 19:00
Nekem az elsőrésze sokkal izgalmasabb volt és ijesztőbb de ez köszönhető annak hogy ez is kb ugyan az és semmi újat nem mutattak a filmmel.Attol függetlenül 10/8 mivel nem unatkoztam rajta és hasonloan az első résszel izgalmas volt.

augusztus 11. 15:07
Ahogy néztem egyre inkább az motpszkállt a fejemben, hogy ez a paranormal activity és az ördögűző egyvelege. Semmi újat nem adott azokhoz képest. Persze ettől még nem rossz csak már unalmas hogy ezek mind egy kaptafára készülnek. 6/10.

július 17. 18:55
A maga műfajában egy jó kis fosatós \"horror\"össze van rakva na 10/8 , a legjobb mikor a kislány a folyosó végén meglátja a Lényt és szól a mamájának, na az után 18 év alattiak maradandó károsodást szenvedhetnek...megállhatnak a fejlődésben...én sem mertem kimenni cigizni az udvarra csak mielőtt kiengedtem a kutyát pedig elmúltam 42:)

Összes hozzászólás