Démonok között 3 - Az ördög kényszerített

Bakancslistához adom
The Conjuring: The Devil Made Me Do It
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai misztikus thriller, horror, 112 perc, 2021

Értékelés:

28 szavazatból
Szerinted?

A gyilkosnak nem jár felmentés. Kivéve, ha ártatlan. Ed és Lorraine Warren (Patrick Wilson és Vera Farmiga), a legendás démonűző pár mindig a jót szolgálta, de néha a gonosz eszközévé válik. Ezúttal egy olyan ügyben harcolnak a nem evilági hatalmak ellen, amelynek során valaki meghalt – és a brutális gyilkosságot talán egy ártatlan ember követte el: akit a benne bujkáló démon kényszerített szörnyű tettére.

A Warren-házaspár úgy érzi, akkor is választ kell találnia a kérdésre, ha közben a saját életük kerül veszélybe…

Az elmúlt évtized talán legsikeresebb és legkülönösebb horrorfilmjei a Démonok között-sorozatból kerültek ki. A hátborzongatóan rémes történetek különlegessége, hogy megtörtént esetek alapján készülnek: a démonűzéssel foglalkozó Warren-házaspár valódi feljegyzései alapján.
Bemutató dátuma: 2021. június 10. Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Szereplők

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
rajdi aug. 03. 00:19:27 6/10
Valahogy úgy éreztem a film előrehaladtával hogy olyan klisékkel operál, amit már láttam valahol. Egynek elment, de ha valakinek mesélnem kéne erről a franchise-ról, nem ez a film fog eszembe jutni. Legyen 6 csillag mert voltak részek amik tetszettek, de az összkép felejthető.
3/10
nikato aug. 01. 16:24:41 3/10
Előző részeket imádom, féltem is rajtuk, de ez egy nagy 0 volt! Semmi ijesztő, kevés izgalom, halovány történet. Ezeknek a filmeknek a végén szeretem mikor az eredeti eseményekből bejátszanak. Ebben a részben az ért a legtöbbet.
5/10
Mferi18 aug. 01. 09:45:13 5/10
Nem tetszett. érződik, hogy nem Wan filmje érthető, hogy miért lett más ez a filmint kettő elődje, de akkor is ez egy semmi volt...semmi extra ijesztő jelenet nem volt benne, nem tudtam magam beleélni, úgy mint az első kettőbe...nekem hiányzott belőle a spiritusz...ez nagyjából olyanra sikerült mint az Annabelle 3.. köze nem volt az első részhez...ez sem démonok között mert ez már valami más...inkabb lett volna a cime az hogy az ördögűző 2021... nagyjából ha az első kettő részhez viszonyítom akkor 10/4 ha viszont különálló filmet nézem akkor 10/10...
6/10
pihes júl. 30. 14:54:47 6/10
Az elején mondom mint az ördögűző 1 sőt talán még egy picit durvább is. Ám a kezdeti lelkesedést megtörte egy hosszú langyos víz, a vége mint egy erőlködésként játszódott szinte.
Pár jó pillanat eleinte!

6/10
9/10
Ildikó Nóra júl. 21. 22:28:02 9/10
Ez a "rész" is tetszett, érdekes, izgalmas volt. A filmet érdemes megnézni. Jó a szereposztás, a karakterek, a történet is. A helyszínek, a ruhák, a kiegészítők is tetszettek.
10/10
Persicoe júl. 19. 15:35:14 10/10
Jó film, érdemes megnézni, kiegészíti Warrenék történetét.
2/10
doricki23 júl. 18. 10:32:07 2/10
Én önmagában értékelem ezt a filmet, ami jól indult, de akkora katyvasz és bohócság, hogy értékelhetetlen nekem.
Az első két rész tetszett, de ez egy nagy nulla. A végén már el is engedtem, hogy megértsem, ki-kivel van és mit akar.
Nekem ez már túl sok, és túl mese.
Moziban néztem, kár volt. Otthon már kikapcsoltam volna előbb az biztos.
6/10
Tankard jún. 25. 14:59:57 6/10
Spileres lehet!

Hatásvadász, elejétől a végéig, kiszámítható,tipikus, erőltetett stb. olyan fárasztó dolgokkal amik nem valók ebbe a filmbe. Pedig egész jól indul. Az igaz történetről meg annyit, hogy ha ennek a valósághoz képest felturbózott filmnek fele igaz lenne.. de így nagyon messze jár a valóságtól. Egyszer nézős és ennyi. Mindezt úgy hogy nem az előző két részhez hasonlítom.
k11zoltan jún. 19. 22:21:22
Nekem ez gyenge.
8/10
Anna Dé jún. 16. 00:41:12 8/10
Igaz történet alapján. Hehe, persze. Én meg most jöttem a hathúszassal. :)
Amúgy nekem tetszett a film. Na jó nem egy nagy durranás, de egyszer nézhető. 8 pont. Abrakadabra!
capt.nemo jún. 15. 01:07:13
(spoileres) hasonlatosan a főszereplőkhöz eléggé leamortizálódott az első két részhez viszonyítva és hevenyészett. inkább volt idegesítő, mint félelmetes. sőt.. inkább már fárasztóan röhejes a groteszk természetellenes brékelések, vízágy, újabb démonikus relikvia arzenál gyűjtemény, a püffedt hullákkal operálás, meg ilyenek. nem igazán lehetett izgulni/együtt érezni ezzel a családdal, és teljesen életszerűtlen volt a csaj végletekig kitartó odaadó szerelme a megszállott csávó iránt a legnagyobb kataklizmában is. - jobbra számítottam.
10/10
TomTom1105 jún. 13. 21:34:35 10/10
Őszintén, nem értem, miért húzzák le sokan annyira ezt a filmet. Én - aki egy film értékelésénel csak magát a filmet veszi alapul és nem hasonlítgatja az előzményeihez - úgy gondolom, hogy egy teljesen értékelhető horrort kaptunk, a vége felé egy apró, mondhatni "krimis" szállal, ami számomra csak feldobta a történetet. A történet lendületes, mindig történik valami, a karakterek érdekesek és van jellemük (megkedveltetik a nézővel őket annyira, hogy aggódjanak értük, pl: a srác, aki a démon miatt gyilkol), érezhetően nagyobb teret kap a főszereplő páros kapcsolata is, ami külön pozitívum. Szóval ja, nem egy kiemelkedően jó horrorról beszélünk, de nem is annyira rossz, mint amilyennek sokan elhordják. Egy baráti mozizásnak a hétvégére tökéletgesen megfelel.
1/10
SecondMoon jún. 13. 17:44:57 1/10
A Démonok között első két részének sajnos a nyomába sem ér. Nem nagyon értem, hogy az első két rész rendezése (és sikere) után miért adta ki a kezéből a rendezést James Wan? Már nyugdíjba vonult, vagy éppen egy mindent elsöprő horror filmen dolgozik? Producerként jegyzik a filmben, ami ezek szerint nem sokat nyom a latba. Azt gondoltam, fogja a kezét Michael Chaves-nek, de ahogy elnéztem a filmet, talán ott sem volt a forgatásokon. Csalódás ez mindenképp, mert az első két részben tényleg démonok között volt a történet, most meg valami teljesen más, főleg az okkultizmusra épülő zagyvaság. Ijesztő jelenet a filmben nem is volt. Akartam két csillagot adni, de végül egy lett belőle, mert az első két rész a mérce és azokkal ez nem veheti fel a versenyt semmilyen szinten.
naggi jún. 13. 14:49:47
A film számomra tisztelgés a házaspár munkássága és egymás iránti szerelme előtt!
10/10
Babosadam jún. 12. 22:40:44 10/10
Egyáltalán nem csalódtam ebben a filmben sem. Nagyon is hozta a formáját és lenyűgözött. A történet érdekes, kicsit sem lapos, és ami a legjobb,hogy minden meg van magyarázva. Nem marad benned semmi kérdés, annyira jól megoldották. A karakterek fantasztikusak, nem klisések,rendesen fel van építve minden. Egyáltalán nincs túl fűszerezve jumpscarekkel és még mellé oldja is rengtegszer a feszültséget a film. Csakis ajánlani tudom!
6/10
danek87 márc. 12. 07:41:31 6/10
Horrortémában a rendező már bizonyított a meglehetősen középszerű Gyászoló asszony átkával.Kb hasonló színvonalra számítok a Démonok között 3-nál is...
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu