Diána és Vilma

Bakancslistához adom
Daphne & Velma
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai krimi, akció-vígjáték, 72 perc, 2018

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

A Ridge Valley-i középiskola a futurisztikus robotjairól, az őrült szerkentyűiről és az éles eszű diákjairól ismert. Az új diák, Diána is hasonló kvalitásokkal rendelkezik, nem beszélve a legjobb online barátnőjéről, a techzseni hipszter Vilmáról. Nem minden olyan szép és ártatlan azonban a suliban, mint amilyennek látszik, rejtélyes körülmények között diákok sorának vész nyoma. A különös események felkeltik Diána és Vilma érdeklődését, és a két lány elhatározza, hogy utánajárnak a dolognak.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Atis88 2023 jan. 26. - 10:32:54 1/10
Elcseszett scooby doo utánzat. Botrányos színészek és kaki sztori a fő jellemzői...
KeyAccountManagerkovács 2019 aug. 04. - 09:44:43
"techzseni hipszter " - Aki ezt leírta, azt börtönbe záratnám.
Robzombi 2019 jún. 14. - 15:48:16
Az igazi élő Vilma Linda Cardellini az igazi élő Dianna Sarah Michelle Gellar. A többi csak halvány utánzat. Na jó talán Dianna-t kicsit szőkének ábrázolták, de az eredeti azért nem buta. Itt Diánát, ez a guminő játssza. Vilma meg jól is nézhetett volna ki. de kb elrontották vissza a kis "csúnyácska" verzióba. Pedig az évek folyamán éppen hogy próbálták megoldani hogy kitörjön ebből a skatulyából. Ezzel a maszkírozással inkább játszatnám el vele Tina-t a Bob burger kalodájából. Nem értem minek kellet ez. Aki Diannat játssza egy agyon plasztikázott csaj. Azzal akarták szebbé tenni ,hogy Vilma-t lerontották ? Szánalmas. Ezt még nem láttam , de van egy olyan sejtésem hogy nem lehet jobb mint a Scooby-Doo! Az első rejtély. Az első kettőt meg meg sem közelíti . Még Hayley Kiyoko is csinosabb Villma volt.
1/10
kinguci18k 2019 jún. 14. - 07:31:45 1/10
Értékelés:
Négy szavazatból-1
:) :)
Túltárgyaltuk!