Film

Doctor Strange

magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 115 perc, 2016 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

178 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

A világhírű idegsebész, Dr. Stephen Strange élete tragikus fordulatot vesz egy szörnyű autóbaleset következtében. Miután a kezeit attól kezdve használni képtelen orvosnak a hagyományos gyógymódok nem használnak, valószínűtlen helyen talál segítséget - egy titokzatos himalájai enklávé, a Kamar-Taj az utolsó reménye.
Strange hamarosan rádöbben, ez a hely nem pusztán a gyógyításé, hanem a hadviselésé is: láthatatlan, sötét erőket kell visszaverniük, melyek világunk elpusztítására törekszenek. A doktor rövidesen válaszút elé kerül: visszatér régi, vagyonnal és népszerűséggel járó életéhez, vagy hátat fordít múltjának és újonnan szerzett mágikus képességeit latba vetve a világ szolgálatába áll a valaha volt legerősebb mágusként.

Bemutató dátuma: 2016. november 3. (Forgalmazó: Fórum Hungary)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

Dr. Stephen Strange
The Ancient One
Christine Palmer
Lucian / Strong Zealot
Dr. Nicodemus West
Jonathan Pangborn

Alkotók

Linkek:

Díjak és jelölések:

  • Oscar-díj (2017) - Legjobb vizuális effektusok jelölés

Vélemény:


október 29. 19:49
Hát, ez nulla...

október 23. 22:43
7/10

Szintén egy jó kis marveles képregényhősös film, csak egy kicsit másképpen. Most a nagy csihipuhik helyett a varázslatok világába vezetnek minket. Kisebb koppintások vanna benne, pl Strange karaktere Tony Starkéra hasonlít, az akciójelenetek kicsit az Eredetből vannak koppintva, a főgonosz meg akár az Arkham Horrorból is jöhetett volna, de nekem tetszett így is...és ne feledjük, hogy Stan Lee ismét szerepelt benne. :)

október 19. 10:04
A karakter egy az egyben egy nagyon gyenge Tony Stark klón. A különbség annyi, hogy a Vasember filmekben Robert Downey Jr-ral ez a laza, cinikus, poénos, nagydumás stílus nagyon jól működött, itt erőltetett volt. Az egész filmet nézve pedig elég lapos az összkép.

Összes hozzászólás