Film

Dumplin' - Így kerek az élet

/Dumplin'/
amerikai vígjáték, musical, életrajzi dráma, 110 perc, 2018 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
    • mb

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Az egykori szépségkirálynő (Jennifer Aniston) folyamatosan kritizálja plusz méretű tizenéves lányát, Dumplint, aki azonban nem sokat ad a szavára. Munkát vállal a helyi gyorsétkezdénél, ahol találkozik egy szexi magániskolás sportolóval. Dumplin nem lepődik meg, hogy vonzódik a fiúhoz, de azon már igen, hogy a dolog kölcsönös. Ahelyett, hogy ettől még magabiztosabbá válna, kételkedni kezd önmagában. Végül úgy dönt, tiltakozásul anyja látszólag felszínes és csak a külcsínre adó világa ellen, úgy szerzi vissza önbizalmát, hogy megteszi a legrémisztőbb, ám egyben nagyon bátor és vicces dolgot: jelentkezik a városi szépségversenyre. Legnagyobb meglepetésére mások is követik példáját és csatlakoznak a tűsarkú forradalomhoz.

Bemutató dátuma: 2019. április 4. (Forgalmazó: Hungaricom)

Stáblista:

Szereplők

Rosie Dickson
Ellen Dryver
Bekah Colter
Lee Wayne / Rhea Ranged
Willowdean Dickson
Eugene Reed

Kapcsolódó cikkek:


Vélemény:

szavazat: 6/10 április 18. 17:55:38
április 18. 17:55:38
Abszurd egy önmagad elfogadásáról szóló filmben olyan ikont állítani, aki korosodását semennyire sem tudja elfogadni. Sokszor nem értettem a főszereplő lány vívódását és hogy min is akadt most ki?! Ezt nem adta át teljesen a film.
április 12. 19:10:34
április 12. 19:10:34
Aranyos kis film. Kicsit sok az arcmimika.