Dzsungelország

Bakancslistához adom
Jungleland
15 éven aluliak számára nem ajánlott angol filmdráma, 90 perc, 2019

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Stan (Charlie Hunnam) és Lion (Jack O'Connell) két testvér, akik azért küzdenek, hogy megvessék a lábukat a pusztakezes boksz underground világában. Amikor Stan nem fizet ki egy veszélyes bűnvezért (Jonathon Majors), kénytelenek leszállítani egy nem várt utast (Jessica Barden), miközben átutazzák az országot egy nagy téttel bíró harci tornán való részvételhez. Míg Stan élete küzdelmére készíti fel Liont, az események olyan fordulatot vesznek, ami azzal fenyeget, hogy szétszakítja a testvéreket. A fiúk egymás iránti szeretete és a jobb életbe vetett hitük mégis újra és újra továbblöki őket az úton. Lenyűgöző alakításokkal tűzdelt merész és megragadó dráma, amely megmutatja, hogy egy igazi család sosem tér ki az ütések elől.

Stáblista:

Szereplők

Stanley Kaminski
Walter 'Lion' Kaminski

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
sexykex okt. 15. 20:52:24


Nem tudom mire alapozod ezt a butaságot.
Elég nekem egy nick, sőt néha még sok is.
sexykex okt. 15. 13:45:21

Testvérek, álmok, szerelem. Egyszerű emberek egyszerű álmai és egy találkozás, ami mindent megváltoztat. Legalábbis sok mindent a helyére tesz. Egészen jó volt, nekem tetszett. (Meglepő módon elég gyorsan elfelejtettem. Most nem tudom, hogy a film nem elég jó, vagy a memóriám.)
6/10
pihes máj. 04. 15:09:49 6/10
Csöbörből vödörbe, amolyan kilátástalan sodródás az egész film.
Nagy alkotás nem lett belőle, később egész kiteljesedett!

6/10
5/10
nefefe máj. 02. 21:40:21 5/10
Ez a film lehet, hogy jó, de nem az én stílusom. Túl amerikai. Pedig angol. Egy tipikus amerikai road movie.
Amerikai rendező, angol színészek. Hogy ez jó társítás-e - mindenki döntse el maga. Amúgy itt - a tartalom szerint - jó testvéri viszonyról van szó, de szerintem inkább az egyik testvér kihasználja a másikat. Plusz belerángatja rázós helyzetekbe. És mindezt nehezíti egy elég zűrös, szarkeverő lány. És még így is a nagy része dögunalom. És ami fontos egy amerikai filmben - csöpögősen nyálas lelkizés. A vége meg kiszámítható. Hunnam-tól jobb filmet vártam. De ez nekem csak - jóindulattal - közepes.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu