Egy herceg karácsonyra: A királyi bébi

Bakancslistához adom
A Christmas Prince: The Royal Baby
7 éven aluliak számára nem ajánlott romantikus film, 84 perc, 2019

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

A karácsony igazi ajándékkal kedveskedik Aldoviának: egy királyi babával. Először azonban Amber királynőnek segítenie kell megtalálni egy elveszett békeszerződést.
Forgalmazó: Netflix

Stáblista:

Szereplők

Queen Amber
Mrs. Averill
King Richard
Mr. Little

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
inglorius 2020 jan. 11. - 20:33:53 10/10
Nem kell odafigyelni a negatív kommentekre! Akibe szorult egy kis érzelem, az imádni fogja az eddigi három részt!
7/10
Rojita 2019 dec. 06. - 21:14:07 7/10
Egy herceg karácsonyra (2017) és a Királyi esküvő (2018) utáni harmadik rész.
Amennyire gyenge volt a 2. rész, most ráerősítettek. Volt itt krimi és történelem, tradíció és mese, képeskönyvbe illő lovas szán, királyi lovaglás a hóesésben, korcsolyázás, fakutyázás, szabadtéri ünnepi piac. Csodálatos, kacsalábon forgó palota a hegyoldalban, káprázatos belső termekkel. A királyi párok, mert most két párt is kaptunk, modernek, nyitottak az újdonságokra, szívükön viselik a népjóléti intézkedéseket.
A szereplőválogatásban érvényesült az amerikai filmekben megszokott a többkultúrából érkezettek közötti egyensúly. Ami különösen szép és eddig nem emlékszem ilyenre, h egy gyermekparalízises, két mankóval járó, csodaszép kislány is fontos szerepet kapott mindhárom történetben.
Természetesen, romantika és szerelem minden szinten. Pergő, ötletes, karácsonyestre illő, kalandos mesefilm kicsiknek és nagyoknak. Karácsonyéjjen minden megtörténhet.