Egy nő láthatatlan élete

Bakancslistához adom
A Vida Invisível
16 éven aluliak számára nem ajánlott brazil-német filmdráma, 139 perc, 2019

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Rio de Janeiro, 1950. A 18 éves Eurídice és húszéves nővére, Guida elválaszthatatlanok. A két lány hagyományos, tekintélyelvű családban nevelkedik, de szabadok és féktelenül boldogok. Életük álmodozással telik: Eurídice híres zongorista szeretne lenni, Guida pedig lángoló szerelemre vágyik. Egy nap azonban minden megváltozik, és a lányokat örökre elszakítják egymástól. Telnek az évek, de a két nő soha nem adja fel a reményt, hogy újra megtalálják egymást.
Bemutató dátuma: 2020. augusztus 27. Forgalmazó: Cirko Film

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
sexykex máj. 23. 14:53:06 7/10
Soha semmit sem szabad túlzásba vinni. Még a korlátlan érzelmek is – legyen az szeretet vagy gyűlölet – egészségtelenek. Bizonyíték erre ez a hétköznapi történet. Orpheusz sem kaphatta vissza Eurüdikét és Guida sem. Orpheusz túlontúl kíváncsi és bizalmatlan volt, Eurídicenek viszont elmebetegek a szülei és ne szépítsük Guidanak is vannak hiányosságai, például a keresztényi megbocsátás nem része jellemének.
A film túl hosszú, ennek ellenére váratlan a váltás. Mintha szóltak volna a rendezőnek, hogy elfogyott a pénz, ideje befejezni. Megható? Nevezhetjük annak, de inkább brutálisan naturalista.
10/10
NADAL14 2020 aug. 20. - 22:21:19 10/10
igazi fesztiválfilm , szívbemarkoló történet , kíváló alakításokkal , szép rendezői munkával. nálam top kategória. 10 -es.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu