Film

Élesítve /Unlocked/

magyarul beszélő, angol akcióthriller, 98 perc, 2017 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?
Alice Racine egykor a CIA legjobb kihallgatói közé tartozott, ám pályáját derékba törte, hogy nem tudott megelőzni egy több tucatnyi ártatlan életet követelő párizsi terrortámadást. Visszavonultan él Londonban és hivatali munkát lát el a kormány megbízásából, mikor visszahívják az ügynökséghez, hogy kapcsolatba lépjen egy gyanúsítottal, akiből egy újabb, közelgő támadásról kell információt kiszedni. Alice-nek sikerül szóra bírnia a foglyot, ám mielőtt továbbítaná feletteseinek az információt, hívást kap Langleyből. Csakhamar ráébred, hogy felültették, a CIA-be pedig áruló épült be. Menekülőre fogja és a kevés megbízható ismerőse segítségével igyekszik felkutatni a felelősöket, s az idővel versenyt futva megakadályozni egy halálos biológiai támadást London polgárai ellen.

Bemutató dátuma: 2017. június 22. (Forgalmazó: Fórum Hungary)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


szeptember 3. 06:34
Szerintem is jó film. Végig le tudott kötni, kikapcsolt. :-)

július 7. 12:28
Tartalmas, fordulatos, izgalmas, igényes film. Az aktuális mozikínálat fényében pedig a egyetlen befutó volt nekünk. Nem bántuk meg, hogy megnéztük!

július 5. 19:26
Jaja! Milyen hihető, hogy a terroristának megesik a szíve a gyerekeken, ezért nem robbant, amire az őslakos fehér ember elvágja a torkát.... hahha

Összes hozzászólás