Film

Énekelj! /Sing/

magyarul beszélő, amerikai családi animációs film, 107 perc, 2016 6 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

73 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Az Énekelj! egy állatok által benépesített emberi világban játszódik. Buster Moon, az elegáns koala egy valaha szebb napokat látott színház igazgatója. Buster örök optimista - na jó, azért kissé zsivány is -, de mindennél jobban szereti a színházát, és bármit megtenne azért, hogy az fennmaradjon. Látva, hogy élete álma az összeomlás szélén áll, egy utolsó esélye van, hogy visszaadja ékkövének a régi fényét: megrendezi a világ legnagyobb énekversenyét.
Öt versenyző emelkedik ki a többiek közül: egy egér, akinek a hangja és a modora is simulékony; egy félénk tini elefánt, akinek hatalmas a lámpaláza; egy túlhajszolt anya, aki 25 kismalacot gondoz; egy ifjú gengszter gorilla, aki szakítani akar a kétes családi múlttal; és egy punk-rock tarajos sül, aki az arrogáns pasiját igyekszik lerázni magáról. Mind az öten abban a reményben érkeznek Buster színpadára, hogy meg tudják változtatni addigi életüket...

Bemutató dátuma: 2016. december 22. (Forgalmazó: UIP-Duna Film)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

Buster Moon hangja
Rosita hangja
Mike hangja
Johnny hangja
Eddie hangja
Ash magyar hangja
Johnny magyar hangja
Buster Moon magyar hangja
Rosita magyar hangja

Linkek:

Vélemény:


november 15. 11:50
Aranyos. Szórakoztató. 8/10, mert nem idegesítően szájbarágós, csak kicsit! Inkább élvezhető és mosolygós.

szeptember 29. 21:22
Kicsit már kezdem unni, a gyerekek olyan sokszor megnézték már!:)

szeptember 17. 15:03
Nekem bejöttek a figurák... Az tetszik a legjobban, hogy nem idilli. Persze meseszerű, de benne vannak a mindennapos veszteségek, az apró örömök, a küzdelem, ami néha eredménytelen, máskor meg segít a véletlen, de csak ha te sem adtad még fel - ilyen tekintetben nagyon is életszerű a film. Buster Moon karaktere összefoglal mindent. Tetszik Mike szerepének kezelése is, aki nem volt és nem is lesz csapattag, és a jövője is nyitva marad. Norman viselkedése kifejezetten megható.
Aranyos az állatvilág, amelyben mindenki elfér.

Összes hozzászólás