Fagyasztás

Bakancslistához adom
Freeze
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai rövidfilm, vígjáték, 25 perc, 2020

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Amikor Joy tündérmesébe illő párkapcsolatáról a 35. szülinapjának előestéjén kiderül, hogy nem volt több puszta illúziónál, egyre vadabbul ketyegő biológiai órája további romantikus tévedések sorozatába taszítja és súlyos hallucinációkat vált ki belőle. Úgy tűnik, hogy mindenkinek megvan a véleménye arról, hogy mit kellene tennie fogyatkozó petesejtjeivel. Joyban nőttön nő a feszültség, és végül egy termékenységi klinikán köt ki, ahol egy dühös tömeg küzd azért, hogy bejusson a petesejteket lefagyasztó különc orvoshoz, aki lelki nyugalmat kínál a nőknek megtakarításaikért cserébe.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
Böhöm 2021 aug. 04. - 21:08:17 6/10
A film kicsit groteszk módon jeleníti meg az időből éppen kicsúszni készülő, görcsösen gyereket akaró nők kálváriáját. A hangulatot végülis tényleg elég jól hozza. Csak vicceskedni nem kellett volna megpróbálni, mert az nem nagyon ment a készítőknek, inkább kínos pillanatokkal "színesítették" így a filmet. Kár volt lehúzni így a színvonalat, mert amúgy egész jó végeredmény is kisülhetett volna.