Falling for Christmas

Bakancslistához adom
amerikai romantikus vígjáték , 2022

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Forgalmazó: Netflix

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
Anabella nov. 24. 15:50:59 6/10
Gyönyőrű a táj, a ruhák, csodás karácsonyi hangulat! Jól lehet rajta szórakozni!
6/10
alien1976 nov. 24. 13:22:09 6/10
Egyszer nézhető karácsonyi filmecske, amiben természetesen találhatóak sablonok. Természetesen a film vége semmiféle váratlan csavart nem támogat. Ezek ellenére kikapcsolódásnak megfelelő. A főhősnőnk udvarlóját alakító színész nagyon jó volt. Brutálisan hozta a karakterét. Közeledik a karácsony, így egy estére fogyasztható.
frenchbullie nov. 12. 09:13:43
Üdv! Tegnap megnéztük a Falling For Christmas-t, karácsonyi hangolódásképp. Egyszer.

Ha már romantikus, karácsonyi komédia, inkább a Lebilincselő karácsony-t, vagy a Menyasszony-t karácsonyra című romkomot választom. Melissa Joan Hart szerintem "cukibb" csetlő-botló szerepben, mint Ms. Lohan - akit láthatóan megtiport az Élet - , és a sztori humorosabb, vagyis lebilincselőbb:-) A menyasszonyos történet pedig nyomokban kutyákat is tartalmaz:-), ezért megvett kilóra:-) Ráadásul érdekelni kezdett, hogy a férfi főszereplő vajon miben szerepel még, így találtam rá, pl. az Acélbakancs című filmre, ami fajsúlyos mozi, komoly-komor mondanivalóval.

A címben említett film humorforrását főképp George Young biztosítja, aki pazarul alakítja a - számomra - idegesítő figurát. De azért sikerült rádöbbennem, hogy korábban a Wan-féle Malignant-ban láttam, ahol kellemes volt a női szemnek (megint csak szerintem:-), így oldva a horror borzalmait:-)
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu