Farkasok öröksége

Bakancslistához adom
Cold Blood Legacy
16 éven aluliak számára nem ajánlott francia-ukrán-belga akcióthriller, 91 perc, 2019

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

Egy bérgyilkos egy elszigetelt tóparti kunyhóban éli életét. Egy nap egy sérült nőt talál a házánál és ahhoz, hogy megmentse, saját életét is kockáztatnia kell.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
Mr. Anderson febr. 23. 22:39:05 3/10
Olyan ez a film, mintha egy kész forgatókönyvből részeket egyszerűen kihagytak volna. Nem áll össze a kép. Kit mi motivál, hogy került oda ahol van, miért csinálja azt amit csinál.

Olyan mint az a jelenet ahol a rendőr meglátogatja a nőt, aki nem emlékszik semmire. Magának a jelenetnek se volt semmi értelme a történet szempontjából.

A táj szép, de igazából ennyi.
6/10
sankara febr. 08. 20:41:25 6/10
Valóban nem egy kimagasló alkotás, de aki kedveli a lassú tempójú filmeket, találhat benne valami értékelni valót. Szerintem erős közepes, a hangulata miatt 6 pont.
1/10
pcjav jan. 08. 11:43:17 1/10
Gyenge. Kb. mint egy török szappanopera.
1/10
herke02@gmail.com jan. 07. 19:16:33 1/10
Borzasztóan rosszul sikerült..
Reno és De Niro az Ír már nem szabadna ilyet játszania...
A történet is gyenge, lerágott csont...
A zenei aláfestés és a részletek nagyon rosszul kivitelezett ZS kategória.
5/10
Brother Wolf jan. 07. 19:11:07 5/10
Egynek elmegy, de vannak benne hülyeségek.

A fekete csávó végig vérprofi benyomását kelti, hogy aztán a végén egy béna beszari kislány módjára haljon meg. A szintén vérprofi bérgyilkos aki mindenre gondol, (kés a deszka alatt, stb) sőt tisztában van, hogy ki a lány és miért jött, hagyja magát hárulról lecsapni egy farönkkel. A film végét már nagyon unhatták az alkotók, ha ennyire összecsapták.


6/10
sexykex jan. 06. 17:45:39 6/10
Egy bérgyilkos elszigetelten él egy tó szélén álló faházban valahol a Sziklás-hegységben. Egy nap egy sérült nő érkezik a háza elé. Megmentésével kockára teszi saját életét.

Farkasok öröksége címmel mutatta be a Film Now és többé-kevésbé mindenfele lehúzzák a történetet. Talán ha nem Reno nagypapi játssza a hit-mant és picit értelmesebbek a párbeszédek, pozitívabb lenne a nézők és kritikusok hozzáállása. Így azon filóznak, hogy Kappa nyomozó miért csavarodott rá az ügyre. Sokkal helyesebb lenne dicsérni a havas táj szépségét, a filmben bujkáló feszültséget és a kissé nyomasztó hangulatot. Lassúsága ellenére nekem határozottan tetszett ez a mozi.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu